3/02/2010

kasaantumista

äh. en saa aikaiseksi, mielessäni olen postannut monet kerrat. koneelle en ole saanut kammettua itseäni. tai olen lukenut kyllä muiden blogeja, mutta omani on jälleen jäänyt retuperälle.

tästä taitaa tulla nyt sillisalaatti. ensimmäiseksi kuitenkin tunnelmia hiihtolomalta.

tuntuu, että olisimme lomailleet useamman viikon. kaikkea on tehty, mutta on ehditty myös löhöilemään. sellaisesta lomasta minä pidän. sopivassa suhteessa kaikenlaista.

käytiin lasten kanssa muutamaan otteeseen hallilla luistelemassa. neiti oli sitä mieltä, että hokkareilla ei voi olla taitoluistelija. ostoslistalle lisäsimme siis kaunoluistimet. mulla oli hallilla ternarissa maitokahvia mukana. mikä nautinto! lapsille pakattiin mehut ja viinirypäleet.




yhtenä yönä saimme yövieraan, kun neidin paras ystävä tuli yökyläilemään ensimmäistä kertaa. voi sitä ilon ja riemun määrää! ohjelmassa oli paljon leikkejä, saunomista, gernitmassakorujen väkertämistä, musiikin kuuntelua, kikatusta ja käkätystä, tyttöenergiaa! tästä puhutaan vielä pitkään.




kaunis sääkin hemmotteli meitä lomaviikon aikana. kävimme viettämässä mukavan päivän hiihtäen ja pulkkämäessä laskien. makkarat paistuivat nuotiolla. kahvi ja lämmin mehu oli kyytipoikana termareissa.






uimassakin käytiin useampana päivänä. varsinaisia vesipetoja molemmat! koululainen sukeltelee hullunlailla. uikin jo muutaman metrin. neiti leikkii uimakoulua delfiinikellukkeilla. minäkin sain oman hetkeni mummin ollessa uintireissulla mukana. olihan mukava juosta altaassa pitkästä aikaa.

olen vihdoin saanut jälleen treenikärpäsestä pureman. johan sitä on odoteltukin tässä jo joku tovi. kävin kokeilemassa lomaviikolla zumbaa ja olen ihastunut. tunnin jälkeen olo oli mahtava. tanssia, latinorytmejä, hikeä ja ihanaa rääkkiä! tahtoo pian uudelleen! kotona yritän jumppailla joka toinen päivä ja keväämmällä on ihana päästä lenkkipoluille. otan rennosti. kevyemmin kevääseen. katsotaan mitä tulee ja tapahtuu. ei kireää hikipantaa otsalle. fiilisten mukaan!
ruokavaliota olen muuttanut vajaa kaksi kuukautta sitten vain punaisen lihan osalta. kanaa ja kalaa syön edelleen. kasviksia olen lisännyt hurjasti. herkkuja yritän vähentää. näillä mennään.

--------------------------------------------------------------------------------

lauantaina minut oli kutsuttu aamiaiselle Mokomarkettiin. maukavaa seuraa ja maukasta aamiaista. ihana leppoisa viikonlopun aloitus.





--------------------------------------------------------------------------------

viime viikolla posti toi monta ihastuttavaa yllätystä! Jämälangasta -kirja on ollut esillä monessa blogissa ja vihdoin posti toi sen minullekin. kuinka upeita kuvia ja herkullisia ohjeita!

satunkaa blogin arpajaisissa voittamani ihana pussukka saapui myös kera kauniiden korttien! kiitos Satu! ihastuin ja otin heti käyttöön.





--------------------------------------------------------------------------------

sunnuntaina kävimme neidin kanssa kirppiksellä. mukaan tarttui ne kauan kaivatut kaunoluistimet - neidin innolla ei ollut rajoja, indiskan tyynynpäälliset ja saman sarjan seinävääte/verho -päätyvät makkariimme, ihanaakin ihanampi räsymatto - juuri tuollaisesta olen haaveillut!



mennä viikolla olen neulonut tiskirättejä. niitäkin kevään herkku väreissä! lomaviikolla mieskulta yllätti ja ehdotti reissua suurensuuren askartelukauppaan! ah, mikä paikka tuo hobbypoint helsingissä! mukaan lähti läjäpäin helmipusseja ja kankaanpaino värit - nyt neidin piirtämistä kuvista tehty seula laulamaan! helmiäkin on syntynyt muutamat...



tämmöisiä kuulumisia viime viikolta. mukava viikko!

5 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

No joku on ollut hieman aktiivisena :) Näitä juttuja lukiessa rupeaa aina omatunto kolkuttamaan.
Missä kirpparilla kävitte? Hieno matto!

Satu kirjoitti...

Kiva, mirka, että tykkäsit! :) Aivan ihana räsymatto!!

Mirka kirjoitti...

tirpana; huit hait omatunnolle! :D nyt sattu vaan hyvä viikko - energinen.. teikäläinen neuloo suitsait kaikenkalaista ihanaa ja hoitaa pesueen ja kodin ja .. niin että huono omatunto Heti pois, hus!
täällä meillä päin, Oliver -kirppiksellä käytiin :D

satu; minäkin tykkään tuosta ihan hirmuisesti!

Nonna kirjoitti...

Sulla oli kivan näköiset hallivaatteet. Ei mitään tylsää toppaa. =)
Ja ihana räsymatto! Noita ei ole koskaan liikaa.

Mirka kirjoitti...

nonna; kiitos, mä nyt oon tämmönen tytön hupakko enkä osaa pukeutua silleen "järkevästi" ;D
tuo räsymatto on mun ihan eka <3