3/11/2010

helmiä ja hetkiä



pakkohan minunkin oli kokeilla. tuota teetä. inhoan hämähäkkejä. ihan kamalasti. ja nuo helmet purkautuessaan totisesti toivat hämähäkit mieleen. mutta olihan noiden aukeamista rauhoittava katsella. ja hyvääkin tuo tee oli.

meidän neiti sai siis kirppikseltä kovin toivotut taitoluistimet. hokkareilla kun ei kuulema taitoluistelija voi mitenkään olla. viime sunnuntaina pääsi sitten tämä jääprinsessa kokeilemaan luistimiaan ensimmäistä kertaa. ja voi sitä jännitystä ja riemua. aluksi oli kovin uutta ja meno tahmeaa. sinnikkäästi tämä pieni jääprinsessa töpötteli kuitenkin eteenpäin. välillä otti tukea ja taas meni muutaman kierroksen ilman. ei antanut tyttö muutaman pepulleen menon lannistaa. uudestaan vaan. välillä katseli mallia isoilta tytöiltä. kokeili vaakaa. kaatui ja nousi. minä vilkuttelin kentän laidalta. olin ylpeä. kannustin ja kehuin. siitä se lähtee.



2 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihana jääprinsessa!

Mitä tuo tee on? Minäkin teehulluna haluan sitä maistaa! Ja yllättää hämähäkkejä vihaavan ystäväni. =)

Mukavaa auriviikonloppua!

Mirka kirjoitti...

kiitos Nonna! sinullekin toivottelen aurinkoa viikonloppuun! tee on Forsman Tea; keisarin Helmi. ihana tuoksu ja maku! suosittelen sitä hämähäkkikammoiselle ;)