9/24/2007

maanantai, jälleen! mihin nää viikot hurahtaa?!

tässä syön iltapalaa ja toivun tehokiinteytysrääkistä :D rankkaa oli ja näyttää aina kerta kerralta rankentuvan hiukkasen :) ihanaa vaan! kohta pitäs suihkuun suunnata, tiskari laulaa ja lapset vielä huutelee sängyissään vaikka kello on jo puoli kymppi..

töissä olin aamuvuorossa ja taas oli lapsia muutama pois, meillä jyllää nyt silmätulehdus.. :( saas nähdä tarttuuko meikäläiseen. koko päivän ollu sellainen olo silmissä, että olis hiekkaa täys.. päivä meni kasvunaika keskusteluja sumplien ja palaverissa istuen :) kolmen aikaan lähdettiin lasten kanssa autolla suoraan pentikille, mummin lahjaa ostamaan. leevi jäi ulos puuhun kiipeilemään ja me ellan kanssa valkattiin mummille lahjaa, kaikkea ihanaa on taas tullut syksyksi..

kaupoilta mentiin sonjalle kahveelle. kahvipöydässä mummo kertoi kun oli nähnyt ukista unta ja herännyt aamulla itkuunsa ;( ella sitten kysyi mummolta, että missä sen äiti on ja sitten selitettiin, että muistaako ella kun irja-mummu kuoli ja että hän oli sonjan äiti. sanoi tyttö muistavansa ja kysyi sitten missä se nyt asuu? "kun kuolee niin ihminen menee pilven reunalle katselemaan tätä maailman menoa" selitin ellalle.. :) meni vissii läpi ja tyttö oli tyyvyväinen vastaukseen. kysyi vaan sitten perään, että milloin hän kuolee? " et vielä pitkään aikaan..." oli pakko vastata. mitä muuta olis voinu? kahvit juotuamme lähdettiin tankkaamaan auto ja kotiin ruoan tekoon.

leevin auttoi mua nakkisopan valmistuksessa pilkkomalla nakkeja ja tykkäsi hommasta kovasti :) mä kantelin kukat suihkusta takaisin alakertaan, laitoin pyykkikoneen pyörimään ja köllöttelin sitten lasten kanssa sohvalla lastenohjelmia katsellen. leevi pelasi vähän dvd-peliä. toiset söivät, mä en viitsinyt, jottei soppa ole koulun lattialla kesken jumpan :)

jannen kanssa katseltiin lahteen meneviä junia.. siellä kun olis ollu sellainen aikuisten taidekoulutus vuosikurssi ja se olis mua hirveesti kiinnostanut. ei ollu hirveen kallis ja kesto olis kuitenkin ollu vissii useamman vuoden, tiistaisin olis ollu illalla tunnit lahdessa ja muuten etähommia, kaikkea taidehistoriaa, huovutusta, siis ihan kaikkea ihanaa!! oli skuitenkin menny tiistaisin 17-22 koko reissuun ja junatkin maksaa.. sanoin sitten että pitäs olla vuorotteluvapaalla ja sit ehtis! niin ja voittaa lotossa, kommentoi janne :) no en meinaa kokonaan haudata tuota ihanuutta vaan kyselen vielä sieltä, että tietävätkö hesasta päin samantyylista koulutusta... kiinnostas niin hirveesti! :) äitin kanssa juttelin vielä aiheesta myöhemmin ja se sanoi, että mene kesäyliopistoon lukemaan.. hhhmm. laitetaan mietintämyssyyn :)

nyt taidan mennä suihkuun. lapset hiljeni ja runeberginkatu alkaa pian :)

Ei kommentteja: