9/25/2007

leevin ekat painikilpailut ja pojan suu hymyssä, mitalit kun saivat :)

päänsärky vaivaa, joten pikaset kuulumiset päivästä:

töissä oli taas puuhaa; ryhmäpalaveri, mun piti kirjoittaa kuukauden kuulumisia vanhemmille ja laittaa lasten töitä esille... puoli neljän jälkeen lähdettiin lasten kanssa kotia kohti. leevin kantelemuskari oli kuulema mennyt taas hyvin :) poika tykkää!

kotona syötiin ja imuroin vauhdilla koko kämpän. kamat valmiiksi ja viiden aikaan oltiin taas koko perhe menossa; leevin painikilpailut alkoivat vaille kuusi :) mua jännitti niin, että maha meni aivan sekaisin :) leevi oi tosi reipas; ensin siellä oli punnitus ja lapset jaettiin sarjoihin painon mukaan. leevi juoksenteli ellan kanssa matolla ja näytti olevan hauskaa :) kun kisojen alku lähdestyi leevi tuli syliin ja yritettiin siinä vähän tsempata poikaa. kilpailijat saivat oikein painipuvut päälleen ja se oli jotain :) ensimmäinen pari kun aloitti niin leeviltä pääsi itku, kättely pelottaa, kertoi. juteltiin ja saatiin poika rauhoittumaan. sitten katsoikin innoissaan toisten pelejä ja seurasi milloin oma vuoro on. vähän varuillaan poika matolle asteli eikä sitten ollut ihan valmiina kun tuomari vihelsi pilliin ja toinen sai leevin ensin mahalleen, leevi pillahti itkuun ja olikin hetkessä jo selällään. leeviä harmitti suuresti ja mä olin pakahtua kentän laidalla kun syöksyin odottamaan poikaa ja nappasin sen syliin. muhun niin sattui kun toista niin harmitti!! :( lohduteltiin kovasti, halittiin ja sanottiin, että tosi hiensoti meni, eikä haittaa vaikka toinen voitti, leevi niin reippaasti osallistui!! poika rauhottui ja meni innoissaan vaihtamaan toisen väristä pukua päälleen. seuraavaan otteluunsa leevi jo meni paljon reippaammin ja odottikin vuoroaan innoissaan :) selätetyksi tuli nytkin, mutta itkua ei päässyt, vaan harmituksen huokaus :) suoritti kättelyt ja tuli reippaasti meidän luo :) kehuttiin kovasti taas!
otteluiden lopuksi oli tarjolla mehua ja pikku hyvää ja kaikille jaettiin mitalit, leevin mitali oli pronssinen ja sitä ihailtiin kovasti! mä napsin kuvia :)
ella väsyi kisapaikalla oloon ja temppuili, kiukutteli ja uhmasi... lähdettyämme mulla pamahti hirvee päänsärky päälle, jännitys vissii laukesi ja ellalle uhkailu, kiristys ja lahjonta väsytti :) kotona laitoin lapset suoraan iltapalalle ja nina tuli meitä pikamoikkaamaan :) sain peukalo-etusormiväli hierontaa ja helpotti päätä hetkeksi, nyt taas tuntuu alkavan.. maha tuntuu oudolta ja kamalan hajuisia paukkuja pääsee :/ tosi kiva... silmätulehdusta ei vielä ole...

lapset simahtivat ysin jälkeen. mä tulin just suihkusta ja painun nyt sohvalle lepuuttelemaan ja pian sänkyyn, pitäsköhän napata nappi ennen unille menoa...

Ei kommentteja: