8/24/2007

perjantai, varsin mukavaa :)

huh, just tulin puolentoistatunnin lenkiltä ja olo on aivan mahtava! vauhti oli tosi reipasta ja hiki valui :D sauvoin tästä ensin lapilan koululle, sieltä jaakkolan koulun ohi kullontien risteykseen. siellä nina soitti ja tehtiin trehvit keinarin kupeeseen. siitä sitten vauhti vaan kiihtyi ja nina tuli mun kanssa ahjon sillalle ja siitä mä tulin kotiin ja nina teki uukkarin kotia kohti. tuokaan viimeinen rutistus, mäki meille, ei tunnu enää missään :) ekoilla lenkeillä se oli ihan kuolemaksi, nyt meni kevyesti vaikka lenkkiä oli se puolitoistatuntia takana :) kunto on siis noussut ja askel kevenee... ;)

aamulla heräsin suht pirteänä puoli kuusi. aamutouhut ja -palat ja sitten rätti heilumaan! sain ne pölyt pyyhittyä ennen töihin lähtöä ;) lapset herräili seiskan aikaan ohjelmiaan katsomaan ja kasilta lähdettiin päiväkodille. työpäivä meni aivan siivillä.
kotona oltiin viiden aikaan. onneksi olin eilen illalla tehnyt nakkisopan valmiiksi ja nyt se vaan hellalle. hetkeksi menin sohvalle. sitten perheelle ruoat nenun alle, syönti ja sitten lähdettiin kaikki sonja-mummolle. kahviteltiin ja hetken ehtivät lapset leikkiä. sitten olikin kiire jo kauppaan.

leevi ja isi hoitivat s-marketissa ruokaostokset ja me tytöt painuttiin tiimariin :) ostin kotiin isoja kynttilöitä ja terassille kivoja tuikkukippoja, joita laitan varjoon roikkumaan sekä ulkolyhtyyn uuden ison kynttilän. tää on selvä syksyn merkki, meikä sytyttää joka ilta kämpän täyteen kynttilöitä, ne on ihania...
essin kanssa viestiteltiin illalla ja suunniteltiin ensi kuussa tyttöjen iltaa helsingin yössä :D loistavaa!

kotona tein perheelle lämpimiä voikkareita iltapalaksi, käytin lapset suhkussa ja katsoin huomiset vaatteet. sitten vedin lenkkivermeet niskaan ja otin käpykät kouraan, vilkutukset ja läksin lenkille. janne lupasi hoitaa lapset nukkumaan ja täällä oli ihan hiljaista kun palasin :)

huomenna lähdetään ostoksille; pitäs käydä ostaa uusi digidigidigi, leeville synttärilahjaksi cd-soitin omaan huoneeseen, mulle se mp3 soitin... en tiiä mihin suunnataan :) hennaakin olis kovin jo ikävä, ei olla muutamaan hetkeen oltu yhteyksissä, pitänee huomenna soitella..

ella on taas tänään ollu oikea kolme vee pikku neiti! kaikessa sanoo vastaan ja yrittä uhitella :) nauroin sille, että olet kyllä itepäinen ja se kysy, että miten niin?! :) hyvä kysymys! se on kovasti menossa omalle hoitajalleen, pirjolle yökylään :) juttu lähti ihan vitsistä ja se ottaa sen nyt raukka tosissaan :) nyt on sitten koko päivä taas pirjolta kyselty kodin väreistä ja onko rappusia... ;) kivat! varmaan muistaa seuraavat kymmenen vuotta ja muistuttaa aina, että milloinkohan se pirjon remontti on valmis, kun sen jälkeen lupasi sinne yökylään ottaa :)

Ei kommentteja: