8/23/2007

Huomenta ja mukavaa torstaita :)

niin se on taas tämäkin työviiko pian pulkasssa :) aivan hullua, kuinka nämä päivät menee näin vauhdilla...

eilen kampaajalla oli tosi ihanaa ;) jutskattiin näpertelyjutuista, ja siitä kuinka terasseille pitäs jotain kivaa syksyksi tehdä. sanoi, että jos ei itse saa mitään aikaiseksi niin tekee tilauksen multa ;) kampaajan jälkeen menin vauhdilla vero modaan ja ostin sieltä kahdet paksummat legginsit, tänään on sitten vissii viimeinen hellepäivä.. eikä! vähän on haikea fiilis, kun väittävät kesän olleen sitten tässä... yhyyyy! no onhan syksyssäkin paljon ihanaa! :)

illalla oltiin tosissaan ninan kanssa taas lenkillä. nyt suunnattiin tuonne ahjon pururadalle ja keinarin rääkkimaastoon :) nauroin ninalle, että sama lenkkeily aika, hitusen verran yli tunti, mutta NIIN paljon rankempaa, kun maasto on tosi mäkistä ja tietty me aina kierretään se niin päin, että kaikki pahimmat mäet on vastassa ja ne sitten painetaan verenmaku suussa ;) ja sitten vielä ihmetellään miksi kaiki immeiset tulee meitä vastaan... oli kyllä sekä fyysisesti, että henkisesti rankka reissu; ihan pimiää, kamalan sumusta, ei valoja ja sellainen kummallinen usva joka puolella, käveltiin tosi reipasta vauhtia :)

kotona piti sitten istahtaa diiliä katsomaan ja meni taas puolille öin nukkumaan meno.. nyt vähän olis kyllä väsyttänyt kun kello soi puoli viiden aikaan :/ olisinhan mää voinu vielä nukkuu, mutta halusin rauhallisen aamun aamupaloineen ja pitihän se loppu diili nauhalle laittaa ja siinä syödessä sitä katselin.. nyt kello on vähä yli kuusi ja leevi äsken tuolla sängyssään huuteli. kävin huikkaamassa, että pötköttele vaan vielä hetki, herätän pian. jannen kello soi kohta..

palailen illalla, heippa!

no nyt kello lähenee jo ysiä, teho-osasto pian alkaa ja jennkin on saatu harkoista kotiin. mulla on ollu nyt illalla pinna tiukalla noiden riiviöiden kanssa; koko ajan pitää olla toista ärsyttämässä, hetken sujuu leikki ja taas on jotain kinaa.. kyllä täällä on taas karjuttu niin, että varmaan on naapureilla korvat punaisena... :) nyt ovat lapset sängyssä ja toivon todella, että simahtavat pian...

päiväkodilta palattuamme vaille kolme leevi meni heti hakemaan joelia tänne leikkimään ja heti sujuivat pojilta legohommat :) ella leikki ulkona, paistoi makkaraa=kiviä ja ajeli joelin autolla meidän terassilla :) mä tein puutarhahommia; kovat sateet ovat saaneet rikkaruohot villiksi.. joelin hakureissulla tein tuttavuutta joelin äidin kanssa ja tuli puhetta sen harrastuksesta, se laittaa kynsiä, siis rakenne :) on just perustanut toiminimen ja mä olin heti, että AHAA :) se rupee vähän ilmoittelemaan noista kynsijutuista lehdissä ja ottaa kotonaan vastaan asiakkaita. sanoin, että munkin kynnet kaipaa varmaan ehostusta, olis kivat jotkut ihan lyhyet, mutta "kynnet" kuitenkin ;) no sitten jutskattiin siitä toiminimestä ja se sanoi sen perustamisen ja kirjanpitojuttujen olevan ihan helppoja.. niinpä mä kotona rohkaistuin ja soitin hyvinkään maistraattiin ja tilasin kaavakkeet, joilla sellaisen saa pystyyn.. hui! no saa nähä tuleeko niitä koskaan täytettyä, mutta onpahan tilattu ja saapahan naapurista apua :)

illalla riitojen setvimisen, lasten suihkuttamisen ja iltapalan tarjoamisen välissä imuroin, laitoin kasan pyykkejä kuivumaan, katsoin huomiset vaatteet ja suunnittelin yhden tilaushatun koristeita :) meinasi jo usko loppua sen hatun kanssa, mutta onneksi janne pelasti niinkin helpolla neuvolla, että miksi et laita siihen käpyjä?!?! niin MIKSI? :) tämä hattu on tilattu ulko-oveen jossa ei mitään suojaa, joten koristeet ovatkin sitten kinkkisiä, kun ei voi perinteisiä olkikukkia tai ruusuja oikein laittaa ;) mutta nyt näyttää jo tosi hyvältä, kiitos jannen!

nyt alkaa tehis, mun on saatava itseni tuonne sohvalle rauhoittumaan, olo on jotenkin rauhaton :) huomenna on taas perjantai ja aattelin heti aamusta pyyhkäistä pölyt.. olisinko niin ahkera..? :)

Ei kommentteja: