6/12/2007

kiirettä on pidellyt :)

vatsataudista selvittiin onneksi viikonlopuksi. vaikka kyllä mä olin satavarma että se minuunkin iskee, mutta taisi olla vain joku esiaste... ellakin valitteli vielä eilenkin masuaan ja ollaan monena yönä varauduttu ämpärein, mutta ei se ole onneksi tyttöön tullut.

lauantaina juhlittiin niitä jannen synttäreitä, kivasti menivät kekkerit illalla. ruokaa oli riittävästi ja porukka näytti viihtyvän :)
aamupäivällä käytiin lasten kanssa kaupungilla; ostin lindexiltä punaisen tunikan ja punaiset kengät, pikkukengurusta kaksi ihanaa sisustuskannua... sen jälkeen kiikutin lapset sonjalle muutamaksi tunniksi ja menin kotiin tekemään pizzaa ja salaattia. jannen lahjat kävin ostamassa vielä tälleen viimetipassa, hain lapset sonjalta ja vein kepalle yökylään :) siellä odottikin täytetty uima-allas ja lapset olivat haljeta innosta! kauaa ei tarvinnut vaatteiden riisumista odotella :)

sunnnuntaina aamusta siivoilin, imuroin ja pesasin lattiat, tiski- ja pyykkihommia oli jälleen. olo oli ihan pirteä :) lapset haettiin puolen päivän aikaan, olikin ollut jo melkoinen ikävä! mummilta huristeltiin jumboon ostamaan lapsille uima-allasta, käytiin siellä myös syömässä ja jätskeillä. lapsille ei vaan ole muutamaan päivään ruoka oikein maistunut ja nytkin jäi jätskit syömäti... se voi olla tämä kuumuuskin joka tuota teettää.
illalla lapset pulikoi altaassa melkein kaksi tuntia :D nauttivat kovasti! meikäläinen kuvasi videolle niiden temppuja, ja kyllä ne sellaisia vesipetoja ovat :)
myöhemmin lähdin vielä ninalle risumetsälle :) kova ukkonen ajoi mut vauhdila kotiin yhentoista aikaan...

eilen vein aamusta taas lapset kepalle, meillä oli töissä suunnittelupäivä ja päiväkoti oli kiinni. päivä meni tosi nopeasti! iltapäivästä suunniteltiin syksyä niisssä tulevissa ryhmissämme ja tosi mukavaa oli :) naurua meillä riitti ja hyviä ideoita syntyi! odotan kyllä syksyä oikein kovasti! aamulla leevi muuten LUKI keskaria tuolla mummilla :) poimin muutamia lyhyitä sanoja ja se poika luki :) ihan kummaa! sitten se kyllä illalla jo ärsyyntyi kun yritin saada sitä mummille vielä lukemaan; sanoi että tiedän kyllä mitä siinä on, mutta en lue! :) täytyy vaan antaa sen omassa tahdissa...
illalla maikku-mummi, taisto-ukki, sonja-mummo, marja-mummu ja ville-ukki kävivät jannen synttärikahveilla. kävin hakemassa kaupasta mansikoita ja ananasta :) ne on ihania herkkuja näin kesäisin! :)

Ei kommentteja: