4/12/2011

plussia ja miinuksia
+ mieli on aurinkoinen. kevät on vihdoin täällä. ihan oikeasti!
+ ollaan laitettu siemeniä multiin. ohra nousee kohti aurinkoa, työntyy mullastaan! kaupasta ostamani yrtit ja salaatti pääsivät myös multiin.
+ kevätvaatteet on kaivettu esiin. talvikamppeet odottavat pesua.
+ kalenteri täyttyy mukavasta puuhasta. odotetuista asioista. on mm. kastejuhlaa ja illanviettoa. unelmien reissukin lähestyy!
+ olen ollut koko kevään varsin reipas liikuttamaan itseäni ja hyvin iloinen siitä ja siitä, että reilu vuosi sitten aloittamani elämäntapamuutos kesti pelkäämäni talven tuiskut ja pakkaset ja jatkuu hyvin porskutellen.
+ sunnuntain oksat on koristeltu jo hyvissä ajoin! kerrankin. vermeetkin on katsottu jo valmiiksi.
+ terasiltakin on lumet hävinneet. ehkä ehdin viikonlopuna kuuramaan ja puunaamaan ja saadaan tuolit ja penkit pressun alta käyttöön.

- blogin pariin ei ole liiemmin aikaa ollut istahtaa, se harmittaa. visiteeraan mielitietyillä miltei päivittäin, kommentoinkin joskus. unohtanut en ole. on vaan kaikenlaista muuta puuhaa.
- täirumban jälkeen iski märkärupi. nyt kaikki sormet ja varpaat on ristissä, ettei seuraavaksi iski yhdet vihulaiset. nehän tästä vielä puuttuisivat. *kopkop*
- kuumetautia ja lunssaa on ollut hiukan. jospa nyt vähäksi aikaa olisi taudit podettu.

iloista viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Sun päivityksesi oli livahtanut ohi silmieni!

Teillä on ollut kovasti touhua, ihanat viljelmät! Meillä vielä virpomisoksat suunnitteluvaiheessa. Mutta tänään niitä aloitellaan!

Mukavia keväthetkiä!

Hellukka kirjoitti...

Tuutko meille virpomaan? Tänne tulijoita tuskin on... Mä siis oletan, että SÄ virvot noita-akan asussa! ;) ihanaa, kun on oikeesti kunnon kevät! Ja jos siitä vielä pääsisi nauttimaan näiden tautien seasta...

Kirjailijatar kirjoitti...

Minulla on vain musta kevättakki ja se tuntuu ihan kamalan synkältä nyt. Ehkä teen asialle jotain, sillä mieli kaipaa värejä. Ihana tuo alin kuva.

sade kirjoitti...

Ihanat plussat.
ja ihanat noi korvikset, tykkään.

Mirka kirjoitti...

Nonna; kiitos ja mukavia keväthetkiä myös sinne!

Hellukka; kiirettä piti, joten ei ehditty kurvaamaan sinne :( ensi vuonna?

Kirjailijatar; juu, nyt kaipaa värejä!!

Sade; kiitos! :) yhdet lemppareista..