9/02/2010










syyskuun ensimmäisenä. mikä olo. mikä inspiraatio. mikä tekemisen tunne! pääsin vihdoin osaksi sitä, josta olen jo pitkään haaveillut. vaikkakin uuden aloittaminen tuntuu haikealta. paljon iloista ja ihanaa jää taakse, junamatkatkin lahden suuntaan. mutta uskon, että saan paljon iloa ja ihanaa jäämällä keskiviikkoisin tänne kotikaupunkiin. musta tuli syyskuun ensimmäisenä kuviskoululainen. ja olen siitä hyvin iloinen!

5 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Ihanaa!! Hyvä, että menit! Voi että tuollainen avaa uusia ulottuvuuksia...

käsveska kirjoitti...

Hienoa! Pitäis ehkä itsekin aloittaa joku ihan uus juttu. Keramiikka olis kiinnostavaa.. Sun tyyli on kyllä tosi hyvä, kuvan värit sopii just! Sun varpaat on kuvissa aina tosi söpösti vähän sisäänpäin.=)

Satu kirjoitti...

Ihana juttu! Onnittelut Mirka! Tekemisen riemua ja luomisen lentoa toivotan!

Nonna kirjoitti...

Onnea uuteen elämään! Kuulostaa aivan ihanalta, olen jopa hieman kade! =)

Näistä kuvista aistii ihanan tunnelman talossa!

Mirka kirjoitti...

kiitokset kommenteista!

aurinko ja kuu; näin on! sitä imee itseensä kaiken ympärillä tapahtuvan ja näkemän ja toisaalta keskittyy niin kovin siihen omaan juttuun ettei näe eikä kuule mitään - niinkuin kävi noiden savipäiden kanssa :D nyt sitten pähkäilen, että mikäköhän meillä oli kotitehtävänä... ;)

käsveska; kiitos! mua niin nauratti tuo varvaskommentti, se on niin totta :) eilenkin kun napsin muutaman varvaskuvan niin, kappas, sisäänpäinhän ne vaan kääntyy! :)

Satu; kiitos, Satu!!

Nonna; kiitos Sinullekin!!