8/26/2010

portit avautuu

tänä aamuna se vihdoin tapahtui. on odotettu jo pitkä tovi. roikkunut on lupaavasti. tänään yöpaita hipaisi ja siitä se sitten lähti. juuri ennen kuin piti olla jo menossa. siinä oli äidin rillit ja naamakin veriroiskeissa. kuin taistelutanner. naurettiin ja hurrattiin. pyyhittiin ja pestiin veriroiskeet ja irronnut aarre.

juoksujalkaa eskariin. sanoivat, että koulun portit aukeavat, kun hampaat putoaa tuosta edestä keskeltä. nyt ne on jo puoliksi auki.

ja hammaskeiju on jälleen tervetullut ensi yönä.

ja kuinka suloista onkaan tuo hampaaton hymy!

7 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Riemukas hymy :) Meillä ei ole hammaskeiju enää vieraillut aikoihin. Mutta se on hauskaa, kun tarhan eskarivalokuvassa joka toiselta lapselta melkein puuttui etuhampaat.

Mirka kirjoitti...

Kirjailijatar; eikö! :D hellyttävää <3

Annika kirjoitti...

Ja tuohon koloseen sopii mainiosti mehupilli :))

Mirka kirjoitti...

Annika; näin juuri :) ja ollaankin vitsailtu neidille, että pian kaikki ruoat täytyy soseuttaa - monta hammasta jo heiluu siihen malliin!

Nonna kirjoitti...

Ihana haravahammas! Niin suloinen ja onnellinen hymy! Kivasti kuvailit tapahtunutta! Meilläkin 5-vuotias odottelee, milloin heiluu...

HUVIlassa kirjoitti...

hu1 Veriroiskeet kyllä kuulostaa hurjilta...
Mutta hampaattomat hymyt ovat aivan hurmaavia!! :)

Mirka kirjoitti...

Nonna: aika leveä hymy onkin :D

HUVIlassa; ne näyttivätkin aika hurjilta vaikkakin laittoivat naurattamaan, ne veriroiskeet meinaan - hymyt ovat niin hurmaavia! :)