7/10/2009

reissun päälle




koko illan pakkailin. pähkäilin. purin ja täytin.

nyt istun ja nautin aamukahvetta. mietin, kuinka paljon tavaraa kolme ihmistä tarvitsee kolmen päivän mökkireissuun. ei paljoa, sanoisi mies. tarvitsee, paljon, sanon minä. aina voi jotakin tarvita. ja kun kerran laukku on mukana niin saahan se olla sitten ihan täysi.. turhaa sitä puolillaan mukaan ottaa. ja auton takakontin voi täyttää pussukoilla ja laukuilla, koska siellähän se on kuitenkin. takakontti. mitä sitäkään nyt puolillaan.

lähden lasten kanssa ihanan ystävän mökille pitkää viikonloppua viettämään. tämä päivä on vapaa, sunnuntai-iltana myöhään palataan. voi olla, että maanantain puolelle menee. miehellä pelireissu samaiseen kaupunkiin sunnuntaina ja tullaan yhtä matkaa kotiin.

lapset odottaa kovasti. samoin minä. tiedossa rentoilua, uintia, saunomista, syömistä, lasten leikkejä, naurua, varmasti myös itkua, jätskiä, mansikoita, myöhäisillan rauhallisia hetkiä kahvikupposen kera, kori täynnä villaa ja mäntysuopaa, virkkuukoukkuja ja lankaa, muistikirjaa ja kyniä, syntynee koruja ja saippuoita...

nyt hommiin. lapsille aamupalaa. viimeiset pakkaukset. uimakoululaisen viimeinen uintitunti. kauppareissu, jotta mies pärjää kolme päivää itsekseen.. sitten me mennään! voi ihanuus!

palailen kera mökkiterkkujen!
nautinnollista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Nosiis miten sitä tavaraa aina kertyy...muttakun täytyy olla mukana kaikkea varaltakin,jotta olisi mahdollisimman mukavaa ja puhdasta ja mitä jos tuleekin hame -olo verkkariolon sijaan ja huivi olo villapaidan sijaan...

Mirka kirjoitti...

aurinko ja kuu; nimenomaan!! juuri näin mullakin ;D ja miesväen kun on tätä vaikia ymmärtää :)

Tirpana kirjoitti...

Niin ja kun tästä Suomen kesästä ei aina voi olla varma. Jos vaikka sataakin vaikka on luvattu aurinkoa.

Nautinnollista reissua!!!

Jonna kirjoitti...

Ihanaa reissua! Samantyyppisiä suunnitelmia on meilläkin :)

Sanna kirjoitti...

Nautinnollista viikonloppua teille.