7/07/2009

rauhallinen hetki

palasin töistä tyhjään kotiin.

vettä satoi kaatamalla. lämmitin kupposen kuumaa teetä, istuuduin terassille ja avasin minulle suunnatun kirjeen. oli ihana saada pitkästä aikaa oikea kirje, ihanalta ystävältä. ystäväni viettää kesää kaukana mökkeillen ja ikävä on kova. kirjeen lisäksi kuoresta löytyi ystäväni minulle piirtämät ihanuudet. hihkuin. pikku hiljaa eteenpäin, pieni unelmani.

vesisadetta siinä terassilla kuunnellen upotin sormet jälleen helmiin. se on niin terapeuttista. nautin hiljaisesta kodista. rauhasta. vesisateesta. hörpin teetä ja ummistin silmäni. annoin helmien soljua sormieni väleistä. ihanan värikkäät helmet tuovat piristystä sateiseen päivään. ajatukseni ovat jo niin lomassa. vajaan viikon verran työpäiviä jäljellä. se nostaa hymyn huulille.

ensimmäinen herkkuhelmikoruni tarttui keittiökaapin nuppiin ja levisi pitkin lattiaa.. harmituksesta selvittyäni tein entistä ehomman ihanuuden.

minulla on vielä hetki aikaa nauttia hiljaisesta talosta. vietän sen mieluusti helmien parissa ja katson mitä syntyy. pian on päästävä helmiostoksille. lisää näiti herkkuja!








Tirpanakin on tehtaillut ihastuttavia väriherkkuja! kannattaa käydä kurkkamassa väriterapiaa myös siellä :) linkki löytyy
---->>>>

5 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Kaunis on korusi. Ja hei tehtäiskö treffit joku päivä Villi Helmeen???

Mirka kirjoitti...

tirpana; kiitos. ja treffit villi helmeen passaa kyllä :D täytyypi katsastaa milloin se onkaan auki, liekö kesälomilla...? avaavat ovensa muistaakseni 20. tai 21.7.. palaillaan asiaan! :)

Tirpana kirjoitti...

Tehdään niin. Etkös ole silloin keälomilla? Voitais treffata aamupäivällä ja mennä sen jälkeen jonnekkin lounaalle...?

Mirka kirjoitti...

tirpana; juu, just loma alussa!treffit kuulostaa niin hyvältä :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vasta blogisi, niin kaunista arjen kuvausta:) Ihania nuo helmet, oletk koko purkin ostanut jostain?