3/08/2009

kevätkylvöjä ja ompeluinspistä




tänään kylvettiin lasten kanssa kevään ensi kylvöt; basilikaa, hernettä ja sitruunamelissaa. eilen illalla sain ystäväni iltakahveelle ja hänkin oli laittanut meille hernettä tulemaan ihanaan pieneen saviruukkuun. asetin ruukut olkkariin ikkunan alle aurinkokylpyyn. toivottavasti lähtisivät pian puskemaan mulla läpi. pienet hennot kevään tuojat. tuoksuja ja makuja.

eilen sieltä käsityökirppikseltä lähti mukaani ihania värikkäitä kankaita ja nippu vetoketjuja. pikku pussukoita ajattelin niistä ommella.





eilen illalla. tai yötähän se jo oli, sain sitten ystäväni luona kädestä pitäen ohjausta teekupposen kera ompelun saloihin. pääsin hiukan jyvälle. ja sain ihanan pöllöpussukankin tehtyä. lämmin kiitos, ystäväiseni.
tänään jatkoin harjoituksia. pikku neiti tilasi itselleen pussukan, koristeeksi ommeltiin mummini tekemiä keramiikka sydämiä. nätti tuli. pikku neidin kommentti: "sä oot kyllä ihan maailman paras äiti mulle, kun tämmöisen pussukankin osasit tehdä!" oih. ja voih.





tämän illan vietän virkkuukoukun ja lankakerän kera sairastuvan sohvan nurkassa - rintakorukukkia tulee. gilmoreja ja strömsötä katsellen. eskarilainen oli jo päivällä paremmassa voinnissa, mutta unille mennessä huononi taas. pikku neiti vaikutti kovin räkäiseltä ja käheä ääniseltä myös..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, kun olit saanut pussukoita väkerrettyä. Ihailen noita aikaansaannoksiasi aina <3
Toivottavasti sairastupa on jo sulkeutunut ja arki taas alkanut.
Tavataan taas, ehkä ehdin pistäytyä iltateellä viikon aikana, kun lapset ei ole kotosalla...

Mirka kirjoitti...

nina; kiitos <3 sairastupa on ainakin vielä huomisen auki ja mä jään sitä ylläpitämään, kun mies menee töihin.. puolikuntoisia ovat vielä poloiset.

Tirpana kirjoitti...

Voi että tuo pöllökangas on söpö ja pussakat hienoja!!
Paranemista teille.

Mirka kirjoitti...

tirpana; tämä kiittää! sitä ompelukurssia odotellessa... tää on ainakin niin peukalo, että tarvii toiston toiston toistoa, jotta joku oppi menis perille saakka :) pikku hiljaa ja tästä on hyvä jatkaa!