6/13/2008

perjantai huomenet teekupposen kera

saisi kyllä ilma lämmetä taas... johan sitä sadetta on koko viikko saatukin... ja ukkosta.

mulla on tänään iltapäivystys, ja vuoro alkas oikeesti 9.50, mut lapsia on niin vähän, että menen vasta 11:30. joten tässä on aamusta ollut leppoista aikaa :) ja kun eilen siivosin ja puunasin taas koko kodin, niin ei ole sellaistakaan puuhaa, ihanaa aloittaa viikonloppu! vähän aattelin tuolla takapihalla käydä katsomassa kuinka yrtit jakselee kovien sateiden, raekuuron ja ukkosen jälkeen... ovatkohan ne pikkupaholaiset käyneet jäystämässä mun pikkuisia yrttejäni vielä.. gggrrr!

tällä viikolla kahviteltiin maanantaina jannen synttäreitä. Paketeista tuli monet uudet sukat ;) janne sai vanhemmiltaan navigaattorin autoon ja se oli tosi mieluinen :)sonja ja kari toivat aivan ihanan hurrigaanilasimaljakon kivin ja kynttilöin :D se oli aivan hirmu hieno!! mä hihkuin ja kiittelin kovasti ;) vaikka eihän se mulle ollukaan vaan jannelle ;) mutta olen useasti sitä kukkakoti-liikkeessä ihastellut, mutta en ole raaskinut ostaa...!

tiistaina jumppasin tunnin taas ne käsipainotreenit ja tehokkaan vatsa-pakarajumpan ja kyllä on ollukin paikat hellänä :D keskiviikkona oltiin ninan kanssa taas lenkillä ja paineltiin sauvoilla hirveetä vauhtia tunti :D miten se itsensä rääkkääminen tuntuukaan niin hyvältä ;)

eilen tilasin sen Sinkkuelämää leffan soundtrackin nettianttilasta :D nyt pitää malttaa odottaa n viikko sen saapumista...

maanantaisen "kesä tilan" innoittamana kävin heti tiimarista ostamassa helmiä ja rautalankaa ja väsäsin jalallisesta glögilasista roikkuvan tuikkukipon, aika ihana tuli :) nyt pitäs mennä kiertelemään kirppareilla tai ikeassa ja ostaa viinilaseja montamontamonta, niistä saa oikein kivoja kesälahjoja kyläpaikkoihin ;)

nyt hommiin ja kohta viikonlopun viettoon; ohjelmassa mm. kyläilyä duunikaverilla ihanassa isossa hirsitalossa lauantaina aamukahvin merkeissä yhdessä lasten kanssa :) sunnuntaina on kauan odotetut Wanhan ajan markkinat heikkilänmäellä, ihanaa! meikä jumppaa tai käy lenkillä, grillataan ja toivottavasti lapset saavat korkata uuden uima-altaan :)

aurinkoa toivotaan. halit!

Ei kommentteja: