5/03/2008

vappulomasta nauttien!

mitähän tossa loppuviikolla tapahtui mainitsemisen arvoista? :) niin kovasti on taas ollut puuhaa :) ihanaa on ollut muutaman päivän lomalla ja kun vielä sääkin on ihanasti hellinyt :D

vappu oltiin rauhassa kotosalla, hiukan laitoin lasten kanssa serpentiiniä ja iltapalalla vähän vappuherkkuja. torstaina oltiin aamusta ensin koko porukalla kepalla ja penttipapalla vappua viettämässä, välillä käytiin kotosalla lennättämässä leijaa ja sitten mentiin lasten kanssa takaisin mummille, isi jätettiin terassihommiin :)

ja sekin ainakin on tapahtunut, että taas oli posti tuonut henkalta ja maukalta tavaraa; mulle muutamat kivat tuubitopit ja valkoisen tunikan ja lapsille lisää kesävaatteita, mm. ihkut bikinit ellalle ja leevin toivomat paavo pesusieni uikkarit :)

keskiviikkona mun oli pakko aloittaa allergialääkkeet kun olo meni yhtä äkkiä niin tukkoiseksi, välillä taas vuosi niin ettei ehtinyt paprua ottaa.. onneksi sain anopilta hyvät lääkkeet näin alkuun! vasen jalka on aina vaan hiukan turvoksissa ja kosketusarka, vieläkin.. täytyy alkuviikosta suunnata lääkäriin jos ei ala helpottaa. välillä on varsinkin aamuisin tosi hyvällä mallilla, mutta sitten iltapäivästä on aivan turpeessa.

perjantaina lähdettiin lasten kanssa aamusta kaupungille ostoksille ja isi jäi taas terassia öljyämään. käytiin lindexillä ostamassa lapsille croksit ja mulle kaksi t-paitaa uusia hameita varten ;D törmättiin siellä sitten päiviin ja isoon masuun :) ja mentiin herkkuun kahville ja hetkeksi rupattelemaan, mukavaa!

sonjalle mentiin kahveille ja lapset jäivät sinne hetkeksi kun mä kävin prismassa ja ahjon kaupassa ostoksilla. sitten olikin jo kiire kotiin valmistautumaan iltaa varten ja pakkaamaan lasten kamat :)

neljään aikaan olin valmis ja lähdin viemään lapsia saviolle mummin ja ukin luokse yökyläilemään :) lapset olivat innoissaan, olihan viime kerrasta jo taas aikaa! siinä hetken istahdin takapihalla ja vaille viisi lähdin ajelemaan tikkurilaan päin Jipun levy täysillä soiden :) pitihän sitä fiiliksiin päästä. hennalla juotiin kahvit ja istuttiin parvekkeella rupattelemassa tovi, jipun levyä kuunneltiin :) kuuden aikaan lähdettiin itikseen köröttelemään; henna opasti ja mä ajoin, hui :) hyvin selvittiin perille, löydettiin parkkis ja aikaakin vielä oli. käytiin ostamassa kesän ekat oikeat jätskitötteröt ja herkuteltiin ne siinä Stoan edessä, napsittiin kuvia ;)

konsertti alkoi seiskalta ja se oli mieletön! nessu paketti olis pitänyt olla mukana... nyt sai kyyneliä sitten pyyhkiä hennan hihaan ;) miten joku voi laulaa noin tunteella, omana itsenään?!? niin koskettavaa...

konsertin jälkeen mentiin "jälkipeleille" tiksin rossoon ja ruoka maistui tosi hyvälle :P olin jo kympin aikaan kiltisti kotona. terassi oli öljytty ja tavarat laitettu paikoilleen ja kyllä nyt kelpaa terassilla lämpimiä kesäpäiviä vietellä, niin hieno on! :D


lauantaina heräilin ajoissa aurinkoiseen päivään, puuhastelin aamuhommat rauhassa ja sitten lähdettiin janne kanssa kaupoille. käytiin cittarin kahvilassa nauttimassa täytetyt bagelit ja voin suositella; tomaatti mozzarella - taivaallisen hyvää :) honkkarista käytiin ostamassa ruukkuja mun yrttitarhaan, multaa ja antiikinpunaista koristehaketta takapihalle.

ja kotona heti puutarhahommiin :D ihanaa! istuttelin tuossa etupihalla yrttejä ruukkuihin, osa jäi vielä hetkeksi sisälle kasvamaan. sitten kiikutettiin ne jannen kanssa takapihalle ja laitettiin se koristesora sinne kallion alle. sitten janne sai päähänsä irroittaa kalliosta muutama iso lohkare puutarhamme koristeeksi ja rytinällähän nuo sinne alas sitten tippu, hui! :) tuli tosi hienot koristeet ja kivipolkukin niistä saatiin rapusilta suihkulähteelle :) nyt on takapiha hyvällä mallilla, täytyy vaan vielä aina muistaa kantaa yrtit sisälle yöksi etteivät pienet jäädy!

lapsetkin palasivat yökylästä mummin ja ukin matkailuauton kyydissä - olivat olleet päivän porvoossa, ensin kotieläinpihalla ja sitten vanhassa kaupungissa ja kivaa oli kuulema ollut, uskon :D kovin oli ikävä molemminpuolista enkä kyllä raaski toviin heitä yökylään päästää... vaikka omakin aika on niin tärkeetä, mutta ikävä se tulee... :)
myöhemmin illalla käytiin jannen vanhemmilla. janne rassasi siellä pyöräänsä kuntoon ja polki sen sitten kotiin. me tultiin lasten kanssa autolla perässä. janne lähti vielä pyörälenkille ja me jäätiin lasten kanssa iltapuuhiin. olo oli aikasta rätti koko päivän auringossa huhkimisen jälkeen ja naamaa kivasti nipisteli :)
jaksoin kuitenkin vetää puolen tunnin käsipaino treenin ja oikein mukavalta tuntui tuollainen pieni rääkkikin! :) toi on niin koko keholle rääkkiä kun joka liikkeeseen ottaa painot mukaan, au ja au! :) loppuillan löhösin sohvalla, herkuttelin kohmeisilla marjoilla ja katsoin lätkää. kauaa ei jaksanut kun simmut painu väkisin kiinni...

tänään mulla oli kello soimassa seiskalta. ei kun pikaiset aamutouhut ja sitten lenkille!! leevi oli hereillä, mutta ella ja isukki vielä nukkuivat kun mä kasilta starttasin sauvoineni. tunnin lenkin vedin ja kuumahan tuolla ulkona olikin :) oikein ihana lenkkeilysää :D hiki virtasi kun pääsin kotio, mutta vedin vielä puolen tunnin reisitreenin siihen päälle!
nyt odottelen isukkia ja ellaa temppukoulusta kotiin , leevi on ulkona naapurin pojan kanssa ja kunhan temppuilijat saapuu niin me lähdetään lasten kanssa kepa-mummin takapihalle aurinkoista päivää viettämään :D mä odotan löhöilyä, lehden lukua ja kylmää juotavaa... ;) isukki sanoi lähtevänsä pyörälenkille.

heippa ja helteistä päivää!

Ei kommentteja: