1/19/2008

viikonloppu taas :)

perjantai menikin sitten siivouspuuhissa; pikku hiljaa täällä siivoskelin ja välillä paimensin lapsia. oli taas mukava aloittaa viikonloppu kun koti on siisti :) lapset olivat jo ihan hyvissä voimissa :) ellalla on vielä yskää välillä tosi kovasti ja räkä valuu, leevillä ei oo enää kuumetta.. toivottavasti meni nyt ohi!
perjantai iltana kävin saviolla polkemassa 30 kilsaa :D mun isi vaan toppuutteli treenin jälkeen kun pyyhin hikeä ja huohotin naama punaisena, ettei pidä sitten liikaa rehkiä :) eihän tälle innostukselle nyt mitään voi :D täytyy painaa kun siltä tuntuu, vai mitä? ;) nyt on sellainen olo että pitää rääkätä ja siitä tulee niin Mahtava olo!

tänään aamulla leevi heräsi ensimmäisenä puoli kasin aikaan, onneksi viihtyi vielä ysiin saakka huoneessaan lastenohjelmia katsellen, jotta me muut saatiin veilä nukkua. ellan kanssa herättiin ysin aikaan. vähän oli lapsilla koko aamupäivän perhosia masussa :)
puolenpäivän aikaan pakattiin kimpsut ja kampsut ja vietiin lapset vankilalle marja-mummun ja ville-ukin luokse yökylään. leevi sai väsyraivarit kun ei päässyt heti pelaamaan... tosi kiva :/ no isin kanssa laittelivat legon nettiosoitteita suosikkeihin ja se riitti leeville hetkeksi. sai sitten pelata kun me kahvittelujen jälkeen lähdettiin shoppailemaan. lapset jäivät hyvillä mielin mummun tykö! mummu oli järkännyt kaikkea puuhaa; mm. siementen istutusta :) ella oli innoissaan!

me painuttiin jannen kanssa kiertelemään urheilukauppoja. löydettiin jumbosta sopiva crosstraining laite alesta :) se sitten haettiin kun oltiin vielä hopparit ja muut siitä läheltä kierrelty, eikä yhtä hyvää ollu muualla. mä löysin matkalta myös uudet niken aerobictossut :) nyt on hyvä aloittaa ens viikolla se tehokiinteytys :) kotona janne kokosi laitteen tuonne meidän ylä aulaan ja tultiin siihen tulokseen, että siinä saa nököttää, on niin painava ettei sitä jaksa raahata välillä vaatehuoneeseen piiloon.. kai siihen tottuu :) täytyy vaan aatella, mitä sillä sais aikaan ;) käytiin vielä ruokaostoksilla juuri ennen kauppojen kiinnimenoa..

kotona oli pakko heti mennä rääkki laitetta kokeilemaan ja huhu huh! :D on kyllä eri peli! sairaan rankkaa vaikka ihan helpoimmalla ohjelmalla ja kevyimmällä aloittelin! puolessa tunnissa 10 kilsaa ja kaloreita paloi n 1000, kuntopyörällä menee tunnin verran 30 kilsaan ja siinä ajassa palaa n 600 kaloria... pakko tulla tulosta jos tuolla joka iltakin vähän vetää tai ainakin joka toinen vähän pitempään :) toiveissa on hyvä elää ;) ja hyvä kun meitä on nyt kaksi toisiaan tuuppimassa laitteen selkään :) janne jo sanoi että maksoi sen verran että saan kyllä hinkuttaa aamuin ja illoin :)

nyt meillä on sauna lämpiämässä.. janne huhkii tuolla laitteella nyt; kiroo ja puhisee :) taitaa olla ihan hyvän rankkaa myös tuollaiselle urheilijallekin :)

huomenna olis ohjelmassa hämeenlinnnaan ajo. pakko on päästä metsänkylän navetalle katselmaan löytyskö ihania vanhoja aarteita kokoelmiin :) äiti pyysi että katselisin niille vanhoja tuoleja ajamaan yöpöydän virkaa, pidän siis silmäni auki..

Ei kommentteja: