1/20/2008

kauan metsästetty aarre löytyi!

juu, olipa kumma nukkua yö heräämäti!! :D sitä ei olekaan ainakaan viikkoon tapahtunut, niin ovat risaiset yöt viime aikoina olleet.. jospa ne tästä taas rauhoittuisivat kun lapset on paranemaan päin..
aamulla siis heräsin eka kerran puoli seiska ja ihmettelin, että nythän ovat lapset nukkuneet tosi hyvin.. jaa, eivätpä ne olekaan kotona?!? :) käperryin vielä takaisin petiin vaikka ei juuri väsyttänytkään.. puoli ysiltä kun kello soi niin jo taas väsytti.. torkuin kymmenen minuuttia ja nousin aamutouhuihin. puoli kympin aikaan soitin sonja mummolle ja pyysin keittämään aamukahveet, ja mummohan keitti :) järkkäsin vielä hiukan paikkoja, pakkasin kamat ja lähdin, janne jäi vielä nukkumaan.

yhteentoista asti juteltiin mummon kanssa ja mä kittasin kahvetta, jotta ei ala simmut luppasemaan kesken hämeenlinnaan ajon :) mukavasti meni matka vartiaista, ylanderia ja jippua hoilatessa :) eikä väsyttänyt yhtään, no ei ihme sen puolen litran kahvitujauksen jälkeen :) kahdentoista jälkeen olin hämeenlinnassa, taas oli juostava pissille huoltsikalle ja samalla nappasin evääksi kirsikkatomaatteja ja vesipullon ;)
metsänkylän navetalla oli rauhallista ja ah, niin ihanaa :) se tuoksu, se tunnelma, se aarteiden määrä.. heti kun avasin oven.. silmilleni suorastaan hyppäsi vanhojen matkalaukkujen päältä kauan etsimäni ja hinkumani lypsyjakkara!! ja just väreiltään meille sopiva, pakkohan se oli heti siitä napata kainaloon :) äitin seuraavia synttäreitä silmällä pitäen löysin vanhan kotiliesi-lehden äidin syntymävuodelta - se pääsee sitten osaksi äitin 50 v lahjaa kunhan sen aika on :) kiertelin vielä tovin ja silmiini osui myös toinen ihana penkki.. en kuitenkaan malttanut luopua lypsyjakkarasta, joten täytynee katsella penkkejä sitten kesällä uudestaan :)
kävin vielä leivintuvan kahvilalla nauttimassa pienen kahvipannullisen ja sitten olikin jo aika suunnata auton nokka keravaa kohti.

kolmelta olin lapsia hakemassa ja pääsin suoraan valmiiseen ruokapöytään :) oli mukavaa! lapset olivat innoissaan, halittiin ja suukoteltiin <3 oli kuulema ollut ikävä, niin mullakin, sanoin! syötiin, pakattiin tavarat ja lähdettiin. vähän oli väsyä sakkia.. isukki oli kotona puolikuntoisena, joten me mentiin sitten lasten kanssa taisto ukin synttäreille. siellä leevi sai heti alkuunsa väsyraivarit ja mulla nousi savu jo korvista :) äitin kanssa naurettiin, että kyllähän tässä on taas tunti oltu yhdessä ja heti kinataan :) no poika kuitenkin leppyi hetkeksi.. kyllähän sitä koko ajan oli pientä kiukkua ja kirkunaa ilmassa.. hoh hoijaa :)
äitin kanssa juteltiin janne ideasta, että lähdettäisiin 1½ vuoden päästä kesällä yhdessä lasten ja mun vanhempien kanssa matkailuautolla+meidän autolla ajelemaan tanskaan legolandiin ja ranskaan disneymaahan :) äitin mielestä oikein hyvä idea, pistetään siis mietintä- ja suunnittelumyssy päähän! ;)

kotona leevi joutuikin sitten jäähylle kun meno yltyi vaan.. siinä kuitenkin mietiskellessään kymmenen minuuttia poika rauhoittui ja loppuilta meni kiukutta :) purettiin tavarat ja lapset alkoivat katsella kengurumeiningin konserttia; oli eilisen karrkkipäivän karkkeja jäljellä, tuolit ja soittimat, kunnon konserttimeininkiä siis :) mä luuttusin lattiat, siivosin keittiön ja imuroin eteisen..

sitten mä aloinkin taas rääkille; vedin ensin crossinkia sen kymmenen kilsaa ja siihen päälle vielä haasteellisen keskivartalojumpan, puolituntisen telkasta :) janne lupasi olla mun personal treineri ja potkia mua hommiin jos alkaa meno hyytyä :) nyt ei kyllä näy hyytimisen merkkejä mailla halmeilla :D

lapset kylpivät ja pääsivät sitten iltapalalle ja iltasaduille.. nyt on kello kymppi ja yläkerta on simahtanut. kiukuista huolimatta on niin ihanaa kun ovat taas kotona, äitin kullat! <3 mun tarttee nyt tästä hilapsta suihkuun ja sitten hetkeksi sohvalle löhöilee - strömsötä ja gilmoren tyttöjä digiboxilta katsomaan :) leppoista loppuiltaa siis viettämään :)

Ei kommentteja: