1/25/2008

tää synttärisankari on ollut tänään TOSI ahkera!!! :D

juu-u niin se vaan on taas yksi vuosi ikää lisää.. kumma, kun ei tässä ole yhtään sen aikuisempi olo kun aamulla herätessä :) voi olla että joku odottaa aikuisempaa käytöstä, mutta sitä saa odottaa; mä en Aikuiseksi osaa enkä tod halua kasvaa :)
ja kuten otsikkokin kertoo, tänään on ollut ahkerointi päivä :) töissä oli kyllä ihanan leppoista, kun lapsia vähän ja aikuisia paljon. livahdinkin reilu tuntia ennen työpäivän päättymistä lasten kanssa kotiin. töissä tarjosin naisille vähän kääräriä ja vaniljakastiketta, tuli itsekin vähän herkuteltua ;)

kotona otin pikkutirsat sohvalla ja aloin sen jälkeen puoli neljän aikaan siivoamaan. leevi pelasi tietsikalla ja ella jäi ulos lumikakkujen teko hommiin. mä imuroin, siivosin keittiön, pyyhin pölyt, luuttusin lattiat, leivoin välillä yhden mustikkapiirakan, annoin lapsille iltapalaa, juorusin puhelimessa ninan kanssa, pakkasin leevin huomiset kamat, tyhjensin lehtiroskiksen ja vein jätteet, kylvetin ellan ja laitoin tytön nukkumaan, söin itse hiukan iltapalaa, katsoin huomiset vaatteet... huh huh, hommaa on riittänyt!

nyt kello on puoli kaksitoista ja mä tulin just suihkusta! vedin vielä tossa kymmenen kilsan crossinkitreenin :D hyvä, hyvä! eilinen tehokiinteytys oli TOSI hyvä rääkki ja tänään oli kyllä koko kroppa sen tuntuinen, että on juu tullu eilen tehtyä ja kunnolla :) niin tuntu kintuissa, vatsalihaksissa, rintalihaksissa ja käsissä... pakko oli kyllä vetää tuo crossinki kaikesta huolimatta tänään, jotta sai vähän palautettua ja vähän se omatuntokin soimasi niistä päivällisistä herkutteluista ;) nyt olo on tosi hyvä! olen nauranut jannelle, että on tuo vehje siitäkin hyvä, että jos tekee hirveesti mieli jotakin herkkuja syödä niin syö vähän ja sitten menee rääkkäämään kalori pois ;)

nyt alkaa simmut luppasemaan, joten taidan mennä tutimaan! katsottiin muuten äsken jannen kanssa netistä huomisesta painista; se kisa onkin riihimäellä eikä hämeenlinnassa... hyvä janne! :) me jäädään ellan kanssa kotiin vessojen pesuun ja puuhastelemaan iltaa varten juttuja valmiiksi... mun ja jannen vanhemmat tulevat ainakin synttärikahveille :) ja ehkä sonja ja kari sekä kepa ja pena. mukava saada vieraita ja lapsilla onkin ollut mummoja kova ikävä!

Ei kommentteja: