1/26/2008

kekkerit on pidetty, painit painittu ja lauantai saunat saunottu :)

aamulla kello soi seiskalta.. väsytti, joten siirsin herätyksen puoli kasiin. sitten olikin kiire jo puuron keittoon. pojat halusivat mannapuurot ennen kisoihin lähtöä. väsäsin siinä samalla eväätkin ja pakkasin leevin kamat. kasin aikaan herätin pojat.

puoli ysin jälkeen leevi ja janne lähtivät ja me jäätiin ellan kanssa päivää aloittelemaan.. aamutouhut ja aamupalat, sitten vähän siivousta.. paistelin vielä pulliakin. ella oli apulaisena ja tykkäsi kovasti saamastaan huomiosta :) katsottiin yhdessä siinä samalla "tartu mikkiin", jorattiin ja laulettiin :) sain mukavan synttäritoivotusviestin hyvältä, rakkaalta ystävältäni ja se piristi päivää entisestään ;)
taisto ukki tuli hakemaan meidät kahdentoista aikaan. mentiin saviolle auttamaan mummia yhdessä sen koulujutussa ja saatiin kahvit. sitten kahden aikaan ukki toi meidät takaisin kotiin.

ekat vieraat tulivat puoli kolmen jälkeen; kari ja sonja. ella vei heidät heti leikkimään :) mä sain ihanat kukat, vissiin orkidean? :) kunpa saisin sen elämään vaikka kesäänkin saakka... ;)
mun äiti ja isi tulivat seuraavaksi ja mä sain shoppailurahaa ja kuivattuja ruusuja :D
pian tulivatkin pojat sitten jo kisareissusta; leevi niin iloisena ja ylpeänä saadusta mitalistaan :D oli kovasti pojalla kerrottavaa hyvin menneistä kisoista, voittoa ei tullut mutta se ei näyttänyt häiritsevän :) kuvia katsottiin heti kamerasta ja isi oli ottanut pienen videopätkänkin.
kepa, pentti-pappa ja anni toivat mulle ihanan kukkakimpun ja pentikin lahjakortin, hih! mä oonkin käyny ihastelemassa pentikin nettisivuilla uutuuksia jo pidemmän aikaa taas... ;) kepa ja anni leikkivät ellan kanssa prinsessoja yläkerrassa ja ella nautti niin kovin! :) olivat oikein hemaiseva näky kruunuissaan ja taikasauvoissaan :)
anoppi ja appiukkokin tulivat kylään ja mä sain ne kaksi tilaamaani kirjaa synttärilahjaksi; huovutus- ja sahalla ja siveltimellä-kirja! :D ihanaa! marja-mummu viihtyi lasten kanssa niin hyvin yläkerrassa, että kahvi kylmeni kuppiin.

vieraiden lähdettyä mä siivosin pikapikaa ja lösähdin sohvalle telkan ääreen. leevi katseli isin kanssa mielenkiinnolla ohjelmaa pelastajista, sehän se on leevin toiveammatti :) sen jälkeen lapset leikkivät pitkän aikaa tosi kivasti! mää nautin, löhöilin ja herkuttelin hiukan mustikkapiirakkaa :) täytyyhän sitä nyt synttäreiden kunniaksi hiukan... :)

nyt kello tikittää kymppiä ja lapset vielä touhuavat tuolla yläkerrassa. hetki sitten tultiin saunasta ja lapset söivät hiukan iltapalaa. pitäis mennä iltasatua lukemaan.. mua ei väsytä, kun on tullut päivän mittaan tuota kahvia juotua muutama kuppi :) taidan käpertyä sohvalle uusien kirjojen kera... :)
huomenna ohjelmassa kyläilyä ja treeniä ja muutama lempi telkkaohjelma! normaali sunnuntai siis :) niin ja huomasin tänään, että se ihka aito ihastuttava rakastettu ja kauan toivottu Pieni talo preerialla alkaa kakkosella!! heti piti äitille soitaa ja kertoa riemastuttavat uutiset!!

Ei kommentteja: