1/15/2008

alkuviikon terveisiä; ella pipinä, kotipäiviä tiedossa..

sunnuntai meni oikein mukavasti; kahvitteluja anopilla ja appiukolla aamupäivällä, kyläilyä mummilla iltapäivällä - mekon kaavojen kanssa pähkäilyä, hyvän kaalilaatikon reseptin metsästystä... leevillä oli kaverinsa kanssa tosi hauskaa!

illalla miia tuli käymään ja mä väänsin kaalilaatikkoa :) oli tosi kiva jutella miian kanssa ja vaihtaa kuulumisia kahvikupposten ääressä :) kävin vielä vaille ysi ninalla iltateellä samalla reissulla kun hain kaalilaatikkoon siirappia kaupasta. oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa!


maanantaina töissä oli hulinaa ja vilskettä, omaa palaveria ja uuden viikon käynnistämistä. ella oli vähän jotenkin räkäinen ja ääni käheenä, yskikin välillä kovin.
illalla käytiin ostamassa leeville muovista ja lelusta uudet kurahousut ja takki 130 senttiset ja molemmille kahdet kurahanskat. ella saa taas leevin vanhat kuravehkeet, joten ostettiin tytölle ainakin mieluiset punaiset kurahanskat :)

mulla olikin sitten taas rääkkiä tiedossa, joten saviolle suunnattiin. 20 kilsaa poljin 40 minuuttiin ja hiki valui aivan solkenaan, hyvää teki vaan :) lapset puuhasivat mummin ja ukin kanssa ja ennen kotiinlähtöä juotiin kahvit. punnittiin siinä äitin kansa yhden rahkapullan kaloreita ja mä laitoin pullan takas pussiin, mandariinin otin tilalle ;) kyllä oli hyvä fiilis!

töissäkin tänään joku oli tuonut kahvipöytään ison laatikon daimeja, kolme suklaalevyä, pullaa ja keksejä... katsoin taas daimin kalorit ja jätin sen hyvillä mielin laatikkoon, ei tehnyt edes tiukkaa!! tava pullaviipaleen leikkaisin sit itselleni kahvin seuraksi, hyvä hyvä! :)


tänään ella oli jo huonommassa kunnossa. kaksi yötä on nukuttu risaisesti ja tyttö vaikutti jo aamusta puolikuntoiselta.. päikkärille mentiin kuitenkin. seurasin tytön oloa koko päivän ja se huononi vaan. päikkäriaikaan kävn sanomassa pomolle että lähden kyllä kotiin tytön kanssa välipalan jälkeen ja varasin heti huomiselle aamulle netin kautta lääkärin. järkättiin siinä sitten huomisia apuja ryhmään ja puoli kolmen aikaan mä hain lapset ja mentiin kotiin.


leevi pelasi tietsikalla eskaripeliä ja me ellan kanssa otettiin rennosti, löhöttiin sohvalla ja mä torkuin :) illalla pojat lähti painiin ja me ellan kanssa jatkettiin löhöilyä, mukavaa! tytöllä oli illasta jo 38 kuumetta ja olo oli aika tukala. onneksi on huomenna se lääkäri.


tajusin taas tänään talon palaverin pöytäkirjaa lukiessani, että herran jestas eskariin ilmoittautuminen on helmikuussa ja se koskee meitä :D käääk! ei oo todellista! leevi oli innoissaan kun kerroin tuosta ilmoittautumisesta ;)

palailen huomenna kertomaan lääkärin terveiset!

Ei kommentteja: