10/06/2007

mukavaa viikonloppua!

loppuviikko meni hujauksessa enkä ole puuhilta tänne ennättänyt.. tapahtuikohan mitään kummallista?
no, sen ainakin muistan, etä torstaina tuli täällä kotona kinaa jannen kanssa, tai kaikilla taisi olla pinna piukeella ja siinä sitten raivottiin ja huudettiin.. mä itkua tihrustin lasten kanssa, kun mukava päivä sai tylsän päätöksen :( päätin, että ostan jannelle isänpäivälahjaksi "positiivisuus on perseestä" -paidan :D sopisi sille.. idean sain ninalta, kun lähdin sitten lenkkiä sauvomaan raivoissani sinne teelle ysin jälkeen lapset nukkumaan saatuani :) itkua tihrustin vielä matkalla ja kirosin miehet alimpaan helvettiin, onneksi sain purkaa mieltäni ninan tykönä ja vielä autossa kun nina heitti mut kotiin. siinä on mulla rakas ystävä <3 perjantaina aamusta suukoteltiin kyllä ennen jannen lähtöä, mutta kyllä vielä kiukutti.. töissä naurettiin naisten kanssa kuinka on kaikilla samanlaista :)

perjantaina mentiin töiden jälkeen suoraan sonjalle lasten kanssa. ja kun sieltä kotiuduttiin niin mä tein lapsille pikapika iltapalaa ja hommailin hiukan kotijuttuja ja seiskalta läksin saviolle mutsia auttamaan siinä näyttösuunnitelman laatimisessa. janne jäi lasten kanssa iltapuuhiin ja hyvin oli vissii menny :) vieläkään ei juteltu torstaista.. saatiin mutsin kanssa homma pulkkaan kympin aikaan ja sitten ajelin kotiin. jäi taas lenkki ja jumppa väliin ja kyllä kropassa tuntuu, että kaipaa liikkumista kun siihen on jo niin tottunut!! päätin että la ja su teen kyllä jotakin! :D

tänään onkin ollut taas oikein tapahtumarikas päivä! aamulla heräsin seiskan jälkeen leevi huuteluun. hetkeksi poika vielä rauhottui, mutta puoli kasi huuteli uudestaan ja sitten mäkin jo nousin. ellakin sitten heräsi ja rupesivat lasten ohjelmia katsomaan. mä painuin alakertaan aamutouhuihin ja vaatteita silittämään.. pyykkihommia oli taas hirmu kasa kaappeihin viikattavana ja kuivumaan laitettavana.. nakitin aamupäivällä ellan ja illalla leevin avukseni ripusteluhommassa :)

ella lähti isin kanssa kympin aikaan itiksessä, jannen duunipaikalla käymään. isi oli unohtanut perjantaina lompsansa sinne. me jäätiin leevin kanssa kotiin ja askarreltiin yhdessä naapurin pojalle synttärikortti. sitten katseltiin "tartu mikkiin" ja leevillä oli korvissa pitelemistä, kun äiti vähän päästeli laulaen :) ella ja janne palasivat yhdentoista aikaan ja lapset menivät yläkertaan leikkimään. ella oli innoissaan saatuaan isin työpaikalta ilmapallon.

hetken päästä sieltä kuuluu hirvee huuto! juostaan molemmat jannen kanssa raput ylös ja siellä leevi kököttää ellankhuoneen lattialla ja pitelee verta vuotavaa nenäänsä, tai nenun alusta :( oli kiivennyt fisher price talon päälle kurkottaakseen pallon katosta, oli kuitenkin horjahtanut ja kaatunut ellan nuken syöttötuolin päälle, siitä oli etulevy mennyt katki ja siihen oli poika sitten nenänsä tyrkännyt :( ai ai kun teki pipiä! pestiin ja paijattiin, puhallettiin ja lohduteltiin. kyllä se siitä sitten juuri asettui ennen joelin synttäreille lähtöä.

mä saatoin pojan naapuriin ja janne teki lähtöä peliin. ellan kanssa lähdettiin kahdentoista aikaan kukkatalolle kukkaostoksille :) ostettiin terassille syysistutuksiin juttuja; havuja, olkipupuja ja muuta :) yhden jälkeen oltiin kotona ja vauhdilla mentiin hakemaan leevi synttäreiltä. sitten kotiin ja mä pesin uunin, lapset katsoivat ja lauloivat frööbeliä.

tehtiin sitten yhdessä taikina ja leivottiin pieniä haarukkaleipiä :) lapset tykkäsivät puuhasta kovasti! hyviä tuli kuulema kekseistä, vähän liian imeliä mun makuun, mutta lapsille kelpasi :) leipomisen jälkeen lähdettiin kolmen aikaan rossoon syömään! lapset olivat aivan innoissaan, kun kuulivat, että sinne mennään :) reissu meni ihan hyvin ja masut täysinä sieltä lähdettiin ja osa ruoista saatiin paketissa mukaan.

seuraavaksi kiidettiin sitten kepa-mummille. mua alkoi ihan hirveesti väsyttämään ja mummi patisti mut niiden sänkyyn torkuille :) ei tarvinnut montaa kertaa kehoittaa :) puoli kuuteen saakka nukuin ja sit mummi tuli herättelemään mua kahveelle ja lättysille :) lapset saivat mummilta matkatuliaisina piirustuslevyt, leevi myös t-paidan ja autoja ja ella rannekorun ja pehmopupun. mä sain kivan korun ja ruokamaustetta. ellan hiukset leikkasin sitten mummin keittiösaksilla ja ihan somat tuli <3

seiskan aikaan lähdettiin kotiin ja kyllä huomasi, että oli taas unet jääneet päivällä väliin. hiukan oli kiukkuista sakkia nuo nappulat :) suoraan pääsivät suihkuun ja hetken leikkimisen jälkeen pienelle iltapalalle. janne tuli kotiin ysin aikaan ja me oltiin just rakentamassa leevin huoneessa palapeliä. isi tuli avuksi ja mä menin ellan kanssa lukemaan prinsessa lehteä iltasaduksi :) lapset nukahtivat ihan samantien päänsä tyynyyn saatuaan! mä nappasin saunan päälle ja menin vetäsemään kaksi telkan jumppaa; lihaskunto painoilla ja kuntostartti :) tunnin jumppasin ja olo oli ihana :) siitä sitten saunaan, kuorin kropan ja saunan jälkeen laitoin hyvät rasvat, ihana olo on nyt :) jannelle meinasin tänään kyllä vielä siitä torstaista puhua.. mieli on kyllä jo paljon parempi, mutta harmittaa vaan vietävästi!! ollaan kyllä jutskattu jo ihan niin kun ei mitään, mutta mä en kyllä meinaa jättää sitä kinaa nyt puhumatta selväksi.

vitsi kun aamulla sais lähdettyä heti lenkille.. himottas niin! jos laittas kellon soimaan seiskan aikaan, kasilta lähtis.. sit ehtis takas ennen kun janne taas lähtee turnaukseen kympiltä :) saas nähdä.

Ei kommentteja: