10/28/2007

kuulumisia viikonlopulta ja vapaapäiviltä

tässä alkaa taudit taittumaan jo pikku hiljaa. perjantaina käytiin pylkkästä aamusta moikkaamassa, kun leevi valitteli torstai iltana niin kovin korvaansa ja olihan siellä sitten ärhäkkä tulehdus :( saatiin pojalle antibiootit ja ellallekin toista lääkettä silmiin, kun tulehdus oli sielläkin pahenemaan päin tipoista huolimatta. nyt alkaa ellankin silmät vihdoin näyttämään terveemmiltä eikä leevikään valita korvaansa. sillä on vaa nyt ylähuulessa muutama kipiä afta ja ne ovat kiukuttaneet muutaman päivän :( ja yöt on ollu aika risasia, kun lapset ovat kiukunneet kipiää oloaan, tai ellaa on ärsyttäny kovasti nuo rähmäiset silmät ja leevillä oli yksi ilta tosi kipeä kurkku.. jospa tämä nyt tästä rauhoittuu :)

meillähän on tässä nyt ollu pidennetty viikonloppu, perjantai ja vielä huominen on maanantai on vapaata :) mukavaa! ollaan käyty lasten kanssa kyläilemässä mummoilla ja jumbossakin käytiin perjantaina pyörähtämässä. ella on muuttunut pikku haltijaksi saatuaan siltä reissulta taikasauvan äänineen ja valoineen :) leevi ei ole vielä löytänyt mitään hammaskeijulta saamillaan rahoilla, vaikka keravankin kaikki kaupat eilen kierreltiin :) ei vaan osaa päättää mitä rahoillaan ostaa, hyvä kun sitten säästää eikä osta mitä tahansa :) isiinsä tullu ;)

nyt tässä valmistaudutaan nukketeatteri Sampoon lähtöön, Lurpukka ja sininen takki-esitystä katsomaan :) janne tekee meille ruokaa, lohimedaljongeja ja perunamuusia, nam ja täytys ehtii syödä vielä ennen lähtöä.. taidan siis mennä kaunistautumaan ja lapsille vaatteita laittamaan. moi - palailen illalla kertoomaan reissusta, lapset eivät vielä tiedä mihin mennään :)

illalla lisättyä: ninalta tulin tosa hetki sitten iltateeltä, oli mukavaa rupatella ja sai taas muutamat lisävuodet, tuli taas muutamat hyvät naurut räkäteltyä ;)
teatteri oli ihana! lapsilla silmät loistivat kun kuulivat mihin mennään :) leevikin tykkäsi kovin vaikka aattelin, että se olisi leeville ollut liian "lässy". se teatteri on paikkanakin tosi ihana; räsymatot ja puiset istuimet, lämminhenkinen aula.. luovat ihanaa tunnelmaa! muutaman viikon päästä mennään sitten sitä "musiikkia matkalaukussa" katsomaan ja kun oon kuullu tuota musiikkia jo hiukan cd:ltäni niin voin kuvitella, että ihana kokemus on tuokin.

illalla käytiin mun vanhempien remppaa katsomassa, sonjalla kahveella ja myöhemmin mun vanhemmat tulivat vielä tänne kylään. lapset olivat melkoisen väsyjä päivän touhuista eikä unta tarvinnut puoli ysin aikaan sängyssä kauaa odotella :) mä lähdinkin sitten ysin aikaan ninalle..

nyt on kyllä taas hiukan kurkussa kumma olo, silmien ympäriltä sattuu ja vähän jotenkin takaraivossa ja hartijoissa tuntuu flunssaiselta.. ja just eilen otin viimeisen antibiootin :/ attssiiiiuuu! ei oo tosi.. taidan mennä sohvalle strömsötä digiltä katsomaan.. moikka ja huomiseen! ollaankin vielä vapaalla :)

Ei kommentteja: