10/08/2007

hammaspesulla SUURI Yllätys ja äiti oli taas kyynelissä :)

juu tosiaan, aamulla mentiin lasten kanssa hampipesulle ja siellä sitten leevi kiljaisi kun harjailin sen hampaita. on se jo jonkun aikaa valittanut, että vähän sattuu kun pestään, mutta nyt sitten niinku havahduin ja siellähän sitten hammas heilui, alhaalla edessä!! siis eka hammas joka heiluu! mä menin aivan sekaisin, ja kyynelsilmin selitin pojalle, että se nyt on sitten sen merkki että kohta menet eskariin ;( yhyy! vastahan sille ekat hampaat suuhun putkahti.. ja nyt ne tippuu pois! täytynee varata kaappiin hammaskeijun yllätyksiä ja hilettä, jota keijulta sitten vahingossa tyynyn alle jää... ihanaa! leevi ja ella niin kovasti innoissaan juttelivat keijusta ja kertoivat yhteen ääneen miltä se näyttää :)


töissä oli keskiviikoisen Aleksis Kivi esityksen treenit ja meikästä tuli Lauri :) juu oskareita varmaan taas satelee ;) treeneistä pingoin vauhdilla autolla kirjastolle koulutukseen, jonka aiheena oli lapsen ja vanhemman välinen varhainen vuorovaikutus. tosi mielenkiintoinen oli luento ja kahvi ja piirakka maistui välissä hyvältä. kirjastoon palautin siinä kahvittelun lomassa lasten videoita ja kirjoja ja lainasin ellalle uudelleen Tao taon, se niin tykkää siitä!


leevi on tämän viikon Viikon Kengu ja sen kuva+haastattelu on siellä pk:ssa ryhmän seinällä :) sattui niin sopivasti tuo juttu tän hammasjutun lisäksi. leevin vastauksia on mm. lempilelu; pikkulegot, millä leikit kotona mieluiten; pikkulegot, entä päiväkodissa; majaleikit, uno-peli, onko lemmikkejä; ei, mutta kisaan ja koiran haluaisin, mutta ne söis sit mun pikkulegot :), missä asut; "kakkosessa" aika lähellä päiväkotia, mitä haluaisit vielä sanoa; että nyt kun muutettiin uuteen kotiin niin on kivempaa kun vanhassa :) että tälläisiä :) leevi esitteli hammastaan ylpeänä pitkin käytäviä. ja ella oli saanut kaverin päästä huuleensa ja sitä oli tullut vähän verta, ja sitäkin piti esitellä siellä ja täällä.


työkaverit potkivat mut koulutuksen jälkeen töistä pois puoli neljän aikaan vaikka päivä olis ollu puoli viiteen :) hain lapset ja lähdettiin keskustaan; käytiin tyykipuodissa ostamassa mulle kolmella kympillä erilaisia pitsejä, mummi lupasi tuunata mun mekkoja vähän niillä pitseillä, helmoihin, ja yksi tunika saa pitsikoristeet helmaan ja rintojen alle leikkaussaumaan :) kivat niistä tulee ja saa uutta ilmettä :) lapset leikkivät odotellessaan edessä olevassa puistossa. kangaskaupasta mentiin pentikille ja mä varasin sieltä joululahjoja :) kekkasin kivan pienen lahjaidean sukulaisille ja osan lahjasta haen tuolta pentikiltä ;) onpahan nekin sit hankittu hyvissä ajoin :) ja kun mä en tykkää ostaa mitään suurta vaan joku pieni, mieluummin jotain itse väkerrettyä sen olla pitää... :)


kaupoilta mentiin kepalle viemään ne hameet ja pitsit, lapset kastsoivat lastenohjelmat ja syötiin, kahviteltiin ja mä sain mummin korjaamat paidat jo kotiin. se on kiva kun jollakin toi ompelu sujuu :)

kotona laitoin lapsille ruokaa ja huomiset vaatteet ja leevin kamat valmiiksi. leevillä on huomenna kannel- ja painipäivä. puoli kais lähdin tehokiinteytykseen :) oli muuten aivan Hirmuisen Rankka Treeni!! nyt alkaa tuntumaan siltä kun pitääkin :D reidet, peppu ja vatsa saivat kyytiä tänään oikein urakalla :)

vaille ysi tulin kotiin ja täällä olikin tilanne päällä :) ella oli juuri röyhtässy ruoat leevin telkkapöydälle ja kaivanut vessan roskista "leikkijuustoa" (? ei selvinnyt mitä oli sit oikeesti ollu) ja pistellyt poskeensa :/ hyi helkkari! onneksi en ollu mitään myrkyllistä tuonne laittanut.. yöks kuitenkin! mä menin ellan kanssa menin juttelemaan vessaan ja leevi meni tekemään jalkatreeniä kiertäen oman huoneensa mattoa :) se tekee nuo treenit jo tosi hyvin ja muistaa ne itse jos me meinataan unohtaa, ne kun pitää joka ilta tehdä, jotta nilkka saadaan ojennukseen ja jalan lihakset vetreytymään.
ellalle varattiin ämpäri sängyn viereen jos vaikka röhky taas tulee.. tyttö simahti samantien kun päänsä tyynyyn laittoi. leevi lueskeli lego lehteä sängyssään ja nukahti lehti auki :)


huomenna me tytöt ellan kanssa lähdetään töistä suoraan hannelelle tinttu -kutsuille ihastelemaan, janne hakee leevin hoidosta ja pojat lähtevät painiin :)

Ei kommentteja: