9/23/2007

kello 01:32 ja tämä mamma palasi juuri kotiin :)

oli tosi hauska ilta meillä essin kanssa helsingin yössä :D naurettiin niin, että elämä piteni taas monella kymmenellä vuodella!! ;) ensin mentiin cantina westiin syömään. tosi ihanaa fajitasta oli meikäläisellä, suosittelen! hyvä "tuuri" kävi meillä kun oltas haluttu syödä pitkän kaavan mukaan ja tilattiin salaatit alkuun. niitä ei kuitenkaan tullut ollenkaan eikä siinä nlissämme tajuttu syövämme jo pääruokia.. joten tarjoilija lupasi meille jälkkärit talon piikkiin ja kyllähän meille juurtokakku vadelmakastikkeella kelpasi :P oli tosi kiva paikka tuo ravintola, iloinen meininki ja hauska sisustus! haluaa toisenkin kerran :) sydärin meinasin saada kun teguila tytöt räväyttivät jodlauksen kun jollekin sitä myivät :)
sieltä ravintolasta käveltiin rantaan ihailemaan kuutamoa ja merta; oli sairaan lämmin ja tyyni ilma, ihan kun ulkomailla olis konsanaan ollu! siinä olis voinu istuu vaikka kuinka kauan! ihanaa :) käveltiin tuomiokirkon kautta lenkki takaisin espalle ja mentiin kappeliin muutamille. siellä naurettiin niin että ravattiin jatkuvasti pissillä, jottei olis lirahtanunna pöksyyn :) maha on aivan hellänä!
kappelista mentiin vielä puoli kaksitoista siihen espan päähän teatterille, kun essi halusi antaa mulle shokkihoitoa hesan ravintoloista... kun meikä ei viihdy ollenkaan siellä pintaliitomestoissa ja toi oli pahimmasta päästä!! osa porukasta ihan ok, mutta suurin osa siis niin pintaa niin pintaa... huh! essi havittelee mua pikkujoulu rientoihin hesaan, mutta lupasi kyllä paikan olevan sit vähemmän pintaliito, joten on vissii lähdettävä sen seuraksi :)
T junalla köröteltiin kotiapäin ja taas oli joku päättäny loikata radalle ja jouduttiin hetken aikaa oulunkylässä odottelemaan.. yöks! onneksi ei kuitenkaan meidän junaa valinnu..
junat maksoivatkin tänään yhteensä vaan KAKSI EUROA, joten halavalla pääsi helsinkiin ja takaisin :)

mitenkähän lapsilla on menny... hyvin mitä luultavimmin :) täytyy aamulla hakee ne ajoissa kotiin, jotta uki ja mummi pääsee caravaanari messuille lahteen :)

aamulla leevi ja isi heräsivät joskus kasin aikaan ja me tytöt vedettiin sikeitä 9:15 saakka :) mä keittelin mannapuurot, pakkasin lasten kamat ja laitoin pyykkejä. sitten koti kuntoon, kamat kasaan, laittauduin ja lapset söi ja yhdentoista jälkeen lähdettiin prismaan. tian verannasta käytiin ostamassa yks lahja ja prismasta mulle sukkahousuja, kaulaliina, polvisukat, kynsilakkaa ja huulikiiltoa :) eli kaikkea tosi tarpeellista :) ella muuten lohkasi kassalla seuraavalle naisasiakkaalle; kuinka sulla on noin paljon näppyjä naamassa!?! mä olin varmaan aivan punainen kun pyytelin naiselta anteeksi ja vedin ellaa kauemmas :) nainen vaan nauroi että voi kun ei näppyjä olis ;)
siitä sitten saviolle ja faijan perässä tikkurilaan. lapset olivat vähän vissii väsyjä kun meno oli vähän virkeetä eikä pinna ollu kovinkaan pitkä kummallakaan... :) vaille neljä ajettiin saviolle ja lapset jäivät sinne. mä tulin kotiin hetkeksi ja viideltä mun faija tuli heittää mut asemalle..

nyt väsy painaa simmuja ja suihkuun on vielä raahauduttava.. huomiseen! siis iltaan siis... nythän on jo aamu, klo 01:57... :) essiltä taisi tulla juuri kotiinpääsy viesti...

Ei kommentteja: