8/26/2007

parempi päivä :)

no onhan tänäänkin, varsinkin ellalla, ollut vaikka mitä virityksiä taas, mutta suht ollaan selvitty... :) muutaman kerran on pitänyt ärähtää ja useaan kertaan nieleskellä ja yrittää puhumalla ;)

aamulla noustiin lasten kanssa kasilta. jannehan tietty jatkoi unia, mutta ei se haittaa :) saanpahan rauhassa aamutouhuja puuhastella.. lapset katselivat kiltisti ohjelmiaan ja tulivat ysin aikaan aamupalalle.

mä lähdin puoli kymppi lenkille! kiersin saman lenkin kun perjantaina eli lapilan koulu-jaakkola, kullontien risteys-keinukallio, välissä kävin ninalle hörppäämässä vesilasin ja siitä talleilta sitten ahjon sillan kautta kotiin, 1½ tuntia meni :D oli tosi ihana sauvoa ihan valosalla, keskellä päivää. aurinko paistoi ja mulla soi mp3 vehkeet korvissa ;) kun tulin yhentoista aikaan kotiin niin päivä oli vasta edessä! söin hiukan ja peseydyin, vaihdoin vaatteet ja siistiydyin.

kahdentoista aikaan lähdettiin lasten kanssa sonjalle. kahviteltiin ja lapset leikkivät nätisti ja välillä ei niin nätisti... :) välillä tuntuu, että mikään ei mene perille, saa samasta asiasta vaahdota moneen kertaan..
kahden maissa lähdettiin prismaan ruokaostoksille ja samalla ostettiin viemisiä myös hennalle :) ostokset kotiin ja sitten lähdettiin ajamaan tikkurilaan jätskiä, pakastepizzaa ja piirakkaa mukanamme :P pikkuisen oli lötsköa tavaraa perille päästyämme, mutta hyvin meni silti kaupaksi! lapset tykkäsivät kovasti olla hennan tykönä ja mustakin oli varsin mukavaa :D

nyt kello on vaille seiska, janne on vielä junnujen turnauksessa ja lapset käytin just suihkussa. nyt ne leikkii kiltisti sulassa sovussa leevin huoneessa. mun pitäs mennä ulos tekee yksi hattu. ja raitoja ajattelin, että jos päähän ehtis tänään laittaa :)
huomenna on taas maanantai ja elokuun vikaa viikkoa viedään, ihan hassua! ellalla on tiistaina 3 vee neuvola ja just sovittiin hennan kanssa, että jos mitään muuta ei tule niin henna lähtee meitä sinne kuskaamaan :) jännää kuulla mitä tytöstä sanovat :) keskiviikkona on töissä työilta ja perjantaina mennäänkin illalla työporukalla duunikaverin ihanalle pihalle/terassille syyskauden avajaisiin, ja tiedän että mukavaa tulee olemaan ja tunnelmallista... :D

Ei kommentteja: