7/14/2007

Mukava reissu takana, mutta ihana olla kotona :D

palattiin siis eilen mökiltä. olin niin poikki matkasta etten jaksanut kirjoitella mitään :) moni olisi varmaan siirtänyt matkaa tällä päivälle, eilen kun oli perjantai 13. päivä.. :) mutta me tultiin taikauskoja uhmaten ja kyllä on ihanaa olla ihanassa pikku kodissani taas, ikävä oli vaikka muutama päivä vaan oltiin poissa. janneakin tuli jo ikävä <3

reissu meni mukavasti ja lapsilla oli hirmu hauskaa! ne nautti hirmuisesti leikkimökissä leikkimisestä eikä kaikenlaiset ötökätkään aiheuttaneet suurempaa traumaa ;) automatka mökille meni loistavasti, pysähdyttiin tietty kaksi kertaa abc:llä, kuortissa ja juvalla. juvalta ostin itselleni ihkunihkun laukun ja karille uuden saunan (sitten kun se valmistuu) koristeeksi löylyn hengen. lapset olivat autossakin tosi kiltisti ja leikkivät vaan fisher price leluilla.
minustakin oli tosi kiva käydä mökillä, viime kerrasta olikin jo muutama vuosi aikaa. keskiviikko meni siinä oleillessa vaan, grillattiin ja saunottiin. lapset leikkivät ulkona tosi nätisti ja me mummin ja karin kanssa laitettiin ruokaa ja sitten saunottiin. lapset tykkäsivät kovasti kun pääsivät ammeisiin polskimaan :) torstaina lähdettiin käymään lintulan nunnaluostarissa vajaan tunnin ajomatkan päässä. mielessä kävi, että jos olisin sinne jäänyt nunnaksi, soittanut vaan jannelle, että täällä sitä nyt ollaan ;) nättiä siellä oli. lapset saivat muistoksi ihanat pehmeät lammaspehmot. ronttopuistossa käytiin siinä matkalla kääntymässä ja sieltä lähetettiin kortit artulle ja kialle ja veetille :)
yöt nukuin aitassa vähän huonosti. jotenkin oli hankala nukahtaa, olisikohan kahvin määrällä ollut osuutta asiaan.. yöllä mielikuvitus laukkasi ja jannen kainaloa oli ikävä.. ja koko ajan olin lapsille peittoa päälle laittamassa :/ varsinkin toinen yö oli ihan hirvee; uni ei meinannut tulla millään ja sitten kun tuli niin lapset heräsivät hirmuisissa pissilammikoissa puoli kuudelta :/ eikun ylös ja mökkiin pesulle ja aamupuuhiin. Pikkusen väsytti ja kotimatka kammotti. se reissu olikin sitten aivan kamalaa :/ puoli kympiltä lähdettiin mökiltä ja lahteen saakka piti pinnistellä ettei silmät ummistu.. päässä jyskytti "perjantaikolmastoista", ikkunat välillä auki, voice täysillä ja tuulettimet huusi! pysähdyttiin kolme kertaa; kerran kahville ja mehulle, sitten lapset söivät ja kolmas kerta oli vaan vessatauko. väsytti ihan kamalasti! kuortissa viivyttiin hiukan pidempään ja käytiin ostamassa lapsille muutamat kivat puulelut ja mä löysin töitä ajatellen ihanan soittimen, joss komeili pelle :) nasulit tykkää :) kolmen jälkeen oltiin kotona! tavarat paikoilleen ja pyykkikone laulamaan.. sitten menin hetkeksi sohvalle löhöö ja viiden jälkeen mutsi ja faija tulivat. kahviteltiin. lapsilla oli kovasti kerrottavaa reissusta ja saavat sitten katsella videoo ja valokuvia ja muistella tapahtumia myöhemminkin :)

pojat lähti vaille seiska kauppaan ja me jäätiin ellan kanssa kotiin. ella kävi ammeessa ja meikä järkkäili, laitto pyykkejä ja putsasi ja tyhjenteli jääkaappia roskiin. loppu illan löhöilin sohvalla telkkaa katsoen. posti oli tuonut mulle ihanan "kesän ilot" kirjan ja sitä selailin. on niin ihanaa olla taas täällä rakkaassa omassa pikku kodissa, ikävä ehti tätä kaikkea tulla :D mummolle ja karille soitettiin ja toivoteltiin hyvät yöt..

Ei kommentteja: