6/16/2007

ihanaa, viikonloppu! 4 päivää töitä ja sit alkaa loma!!

hih, lomafiiliksissä tosiaan jo ollaan :) töissä ei jaksaisi mitään, onneksi lapsia on vähän ja ens viikolla vielä vähemmän! ollaan ja möllötetään vaan, yksikin lapsi ihmetteli kun ei tehdä enää mitään :) ei tosiaan!

eilen olin iltavuorossa. leevi ja ella pääsivät hetkeksi aikaa eskareihin leikkimään, kun mentiin vaille puol kymppi päiväkotiin. tykkäsivät muuten kovasti, mutta yksi e-lapsi meni sitten tästä muutoksesta hiukan sekaisin ja mylläkkä oli valmis :/ taisivat raukat säikähtää!

mä soitin ja tilasin vielä yhden ihanat kengät sieltä maahisista :) sellaiset sairaan ihanat ballerinat! hinta oli kyllä kunnon kenkien luokkaa, mutta ovatpahan ainakin hyvät ja kun vielä niin syötävät :) ens viikolla se mies tuo ne mun "työkengät" ja nämä ballerinat, saa sitten iisalmen reissulle ne mukaan :)

työpäivä päättyi viideltä ja mentiin lasten kanssa kotiin. janne olikin jo siellä. otin pikku tirsat sohvalla ja katsoin uneton seattlessa-leffaa... miten se voikin olla aina vaan niin hyvä, vaikka sen on nähnyt kymmeniä kertoja <3 kepa ja pena tulivat kuuden aikaan jannen synttärikahveille ja hetken jannekin ehti siinä olla ja sitten se lähti taas harkkoihin. me kahviteltiin ja käytiin mummin kanssa istuttamassa takapihan multiin uusia kasveja.

ilta meni oleillessa, ihanaa kun kämppä oli siivottu jo keskiviikkona, joten nyt saattoi vaan olla :) vaikka kyllähän pyykki ja tiskihommia on aina :) uutta hattuakaan en jaksanut ulos tuuleen ja tuiskuun mennä tekemään, joten olipas kummallista kun saattoi katsella telkkaakin ihan rauhassa ... koulukaverit.comissa kävin kummastelemassa ;)

nyt elellään lauantaita ja kohta lähdetään sonja-mummoa moikkaamaan aamukahveelle. lapset heräsivät kasin aikaan ja mäkin nousin sit heti. janne vielä nukkuu... puolen päivän aikaan täytyy sille auto taas heittää, kun taas on peliin meno iltapäiväksi.

mummolla oltiin siis ja lapsilla oli taas kovasti juttuja. mä luin juorulehteä ja kahvittelin suht rauhassa :) puolilta päivin oltiin kotona ja lapset menivät ensin yläkertaan leikkimään ja sitten terassille. naapurin poika tuli hetken päästä leeviä ja ellaa hakemaan luokseen leikkimään :) lapset menivät ja mä jäin tekemään savesta risuhattuihin koristeita. sain rauhassa olla melkein tunnin ja sitten laitoinkin lapsille paprikaa ja juustoa välipalaksi terassille. oli kuulema mukavaa siellä naapurissa ollut :)

iltapäivällä väsäsin takapihalla yhden ison risuhatun ja huuhtelin lasten uima-altaan. pyykkihommia oli myös. kalakeitto maistui hyvin koko perheelle. jannekin tuli kuuden jälkeen jalkaa linkaten pelistä... seiskan jälkeen lähdettiin lasten kanssa perhospuistoon ulkoilemaan ja käytiin kiertämässä pieni lenkki ihastellen omakotitaloalueen pihoja :) kasin jälkeen mentiin kotiin ja silelä olikin sauna lämpiämässä. ella halusi annan (oman vauvansa) kanssa ammeeseen hetkeksi ja siellä ne pulikoi puolisen tuntia.

nyt on saunottu ja lapset ovat saaneet iltapalaa ja janne on juuri laittamassa niitä nukkumaan, hiukan sieltä kuuluu eripuraa... ella toivottavasti nukahtaa pian - päikkäreitä ei neiti ottanut. leevi nukahti kesken videon katselua neljän aikaan...

tein tänään "milas - kaunista kotiin" blogin itselleni :) sinne laitan kuvia noista mun näpertelyistä ja varmaan jotakin juttuakin joskus :)

Ei kommentteja: