6/06/2011

kaikki ne ihanat new yorkin kahvilat

new york pursuaa toinen toistaan ihanampian kahviloita! listasin hyvissä ajoin ennen reissua muistiin monen kahvilan osoitteen ja mies merkkasi ne karttoihin. ei sitten tarvinnut nälän tai kahvihampaan kolotuksen iskiessä lähteä "sitä oikeaa" metsästämään. emme toki kaikissa merkkaamissani kahviloissa tai ruokapaikoissa ehtineet pysähtymään, mutta oli sitten varaa mistä valita. seuraavassa muutama paikka, jossa pistäydyimme:

fanelli cafe on tunnelmallinen pieni kuppila SoHossa, Prince Streetillä. poikkesimme vain kurkkaamaan fiilistä ovelta - paikka oli ääriään myöten täysi ja tunnelma katossa. ihana paikka! sadekuuron yllättäessä katselimme kahvilan katoksessa hetken Princen vilinää.



the magnolia bakerysta (bleecker street) haimme suussa sulavat cupcaket! pieni puoti oli täynnä ihmisiä ja jonoa riitti ulos saakka. mutta odottaminen ei tuottanut siinä söpössä puodissa ongelmia! ja palkinto oli mitä herkullisin; nautin toisen herkun iltapalaksi hotellilla ja toisen seuraavana aamuna aamukahvin kanssa huoneemme ikkunalaudalla.





olive´s kahvilassa, sekin ihanalla prince streetillä haukkasimme pientä purtavaa. Tuo kahvila oli uskomattoman ihana, pieni, tunnelmallinen! sisällä ei ollut kuin yksi pitkä penkki ja kaksi jakkaraa, meidän lisäksemme sinne mahtui kolme muuta syömään. täytetty patonki ja salaatti maistuivat herkullisilta ja veivät nälän. kerrassaan ihana paikka!





williamsburgissa, brooklynissa kävimme tässä new york muffins kahvilassa. haettiin kahvit, mehut ja pikku purtavat ja istuttiin kahvilan eteen penkille ihmettelemään katuvilinää!




tästä pikku puodista haettiin bagelit useamman kerran. sanovat, että ne ovat tuolla maailman parhaita ja oikeassa ovat - uunituoreet bagelit olivat suussa sulavia!



Ei kommentteja: