3/14/2011









johan on ollut viikonloppu. meillä ja muualla. tuntuu niin pieneltä valittaa tästä omasta, kun maailma on siirtynyt raiteiltaan ja tuska on muualla kova. meille iski perjantaina täisirkus ja sen parissa ollaan eletty enemmän ja vähemmän kipuillen viikonloppu. ouh. stressiä pukkaa. välillä täytyy laittaa asiat järjestykseen. täit on melkopaljon pienempi murhe, kun vertaa tapahtumiin muualla.

neiti piirsi postia kakkoseen aiheena hyvä päivä.

Hyvää päivää kaikille, kaikesta huolimatta. turvaa isoihin ja pieniin murheisiin.

5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Juu, ei ole kivaa tuo sirkus! Mutta kunnon aineilla siitä selviää.

Minä seurailin eilen tarkkaan uutisia netistä. Telkkua pidettiin lasten takia muilla kanavilla. Päätin kyllä, että ihan joka uutista ei kannata lukea. Ei siis kannata mennä liikaa mukaan. Elämä jatkuu.

Mukavaa viikkoa!

Prisca kirjoitti...

Auch! Täitä kuulemma meidänkin koulussa. Meillä on kerran myös ollut... siitä tulee aikamoinen kampaamis ja pesurumba. Onneksi täit kuolevat tekstiileistä löylyissä... Jokaisella omat murheensa. Se että maailmalla tapahtuu järkyttävyyksiä ei kuitenkaan poista pienempiä murheita... pistää ehkä perspektiiviin, muttei poista.

HUVIlassa kirjoitti...

Mirka, aiheen vierestä. Vastaan kommenttiisi omasta lootastani. Nyt kookosöljyt käyttöön! Ei ole hyötyä läträtä lääkeshampoilla, joille ne ötökät on vastustuskykyisiä olleeet jo buosia tällä alueella. Lääkkeiden liikakäytön vuoksi. Laita mulle sähköpostia jos haluat neuvoja; nuppunellikukka@gmail.com
Tsemppiä, kyllä niistä eroon pääsee!

Satu kirjoitti...

Tsemppiä!! Järkky duuni, tiedän.

Mirka kirjoitti...

Kiitos kaikille tsempeistä! nyt näyttää jo valoisammalta noiden päiden suhteen :) ehkä uskallan jo hiukan hihkuakin jo... :D