8/13/2010

"kirja on kuin taskuun mahtuva puutarha."





sanoo arabiankielinen sananlasku. meillä on kotona kirjapinoja siellä täällä. lähinnä sisustus-, käsityö- ja puutarha-aiheisia. pokkareitakin lojuu ties missä kaapeissa. olen ihastunut niihin. yksi kulkee laukussa mukana. rakastan lukemista. haluaisin lukea niin paljon enemmän. tuntuu vain ettei lukemiseen ole aikaa. kamalaa! tai rauhaa. ihan kamalaa! nukkumaan mennessä olisi kumpaakin, mutta saan luettua muutaman rivin ja sitten silmät painuu kiinni ihan väkisin.

himoitsen "lifestyle" kirjoja. pinot kasvaa, mutta harvemmin noita tulee kannesta kanteen luettua. selailtu on usein. inspiksiä etsien. ideoita kaivellen. tällä viikolla aamukahviseurana on ollut ihana Bazaar Style. suosittelen! niin herkulliset värit ja upeita ideoita.

haaveilen seinänkokoisesta kirjahyllystä, joka tursuisi kirjoja. ne olisivat järjestyksessä värien, ei nimien mukaan.

5 kommenttia:

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Kirjat on parhaita. Meillä on miehen kanssa molemmilla melkoiset kirjanhamstrausgeenit ja se näkyy kotona. Haaveilen semmoiesta brittiläistyylisestä kirjastohuoneesta kuluneiden nahkatuolien ja baarikaapin kera :=

Tiia kirjoitti...

Kirjat on ihania! Mä haaveilen, että joskus osaisin neuloa kirjaa lukiessani, siis samalla tavalla, kuin telkkaria katsoessani. Harmi vaan, ettei monikaan kirja yleensä pysy itsekseen auki, sivujen kääntäminen varpailla kyllä saattaisi onnistua... :D

PS: Mainostan tässä samalla kaikille, blogissani on arvonta. ;)

emilia- kirjoitti...

Samoja haaveita ja unelmia, paljon väreittän järjestettyjä kirjoja hyllyssä. On ne nytkin väreittäin, mutta kokonaisuus ei määrän vähyydestä johtuen ole kovinkaan näyttävä...:( keräily jatkuu :)

Nonna kirjoitti...

Ah, ihana pino kirjoja! Kävin tänään kirjastossa ja lainasin vinon pinon sisustuskirjoja. Ihana selailla niitä tuolla helteessä teekupposen kera!

Mukavaa viikonloppua!

Mirka kirjoitti...

kiitos kommenteistanne!

Kummitustalon Stella; kirjanhamstrausgeenit kuulostaa ihanalta!! samoin haaveesi :)

Tiia; piiphadin ja osallistuin, kiitos!

Emilia; meillä ei erillistä kirjahyllyä, joten kirjat on missä sattuu. täytyis tehdä asialle jotain :)

nonna; kiitos, toivottavasti myös sinun viikonloppusi oli mukava!