8/08/2010


ensimmäinen baktukseni valmistui. siitä tuli hempukan vaaleanpunainen ja ihana kaulassa. tähänhän jää koukkuun, kiitos vaan T! puikoilla jo vihertävä samanmoinen. miehen eriparitossuparat saavat siis tovin vielä odotella.
kirppiksellä tuli taas pyörähdettyä. tossa meiän lähellä on yksi melkoinen aarrepaikka, oliverin kirppis. sieltä löytyy usein kaikkea mukavaa. meiän kiikustuolikin on sieltä. ja mun eka räsymatto. nyt sieltä löytyi mulle neuleita ja takki syksyksi, ihanat ruskeat korkkarit ja syksyisen kukikas hamekangas. juuri passeli noihin korkkareihin. kankaasta valmistuu mummin kätösissä runsas hame erään ystävän synttäreille. kirppikset on niin parhautta!

5 kommenttia:

aurinko ja kuu kirjoitti...

Voi, miten mahtavat kengät!!! Villapaidoista tuli hassu haikeus ja kun Ratulassakin on koettun pari syksyltä tuoksuvaa kirpeää aamua.
Ihania pipoja taas! Mistä nuo kuvat on ongittu?

sade kirjoitti...

Ihana baktus ja Upeat korkkarit, vau mikä löytö!

Mirka kirjoitti...

kiitos kommenteista! :)

aurinko ja kuu; kiitos! minäkin tykkään. en aikaisemmin ollut ollenkaan korkkarityyppiä, mutta nyt jotenkin tuntuu, että nehän on aika ihania... ;) syksy saa aina jotenkin haikeaksi, mutta toisaalta; sehän on ihana vuodenaika!
ja kiitos pipokommentista, nuo kankaat on tuosta meiän lähikangaskaupasta, alelaarista ;)

sade; kiitos! löytöjä on ihana tehdä! niistä tulee niin iloiselle mielelle!

Annika kirjoitti...

Onpa tosi hienoja löytöjä! Harmi, että monilla lähiseudun kirppareilla myydään vain lumppuja ja rytkyjä. Astioita saa kuitenkin hyvään hintaan.

Mirka kirjoitti...

annika; kiitos sinullekin kommentista! silmät saa todella pidellä auki tuolla kirppiksiä kolutessa. mutta ihanat löydöt saavat iloiseksi pitkäksi aikaa!