5/04/2010

siivouspäivä

se on meillä kerran viikossa. ennen se oli torstai. nyt se on maanantai. tai tiistai. vaihtelu virkistää. kerran viikossa on siivottava. oman mielenrauhan takia. en ole yltiösiistiä tyyppi, mutta pidän siitä, että koti on suht koht kuosissaan. eläminen saa ja kuuluu näkyä. jokainen tyylillään, tässäkin asiassa.
minä nautin erilaisista kodeista. niistä joissa eläminen näkyy. boheemeista. täysinäisistä. ei saa olla liian puhdasta. täytyy voida olla, koskea, tuntea.

eilen oli meidän pesän siivouspäivä. nyt voi olla viikon.


3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Räsymatot on parhaita! Minäkin juuri ajattelin, että jos se siivouspäivä olisi joku tietty, jos sitten homma toimisi. Perjantaina pitäisi olla puhdasta, ehkä se torstai sopisi meille, nyt kun harrastuksetkaan eivät enää vaadi autokuljetuksia vaan fillarit kulkee...jään nyt pohtimaan tätä! :) Nauti siististä kodistasi!

Jonna kirjoitti...

Meillä pitäisi kanssa olla siivouspäivä. Nyt siivotaan silloin kun sattuu huvittamaan tai ehtimään... Sunnuntaina imuroin ja pesin lattiat. Eilen oli jo tartuttava imurin varteen...
Ei nuo siivoushommat kyllä tekemällä ainakaan meiltä lopu :)

Mirka kirjoitti...

satu; minustakin, rakastan räsymattoja! meillä on vain tuo yksi oikea aito, mutta lisää on toiveissa! nuo vanhat on parhaita - uusissa ei ole samaa tunnetta... mä oon aika jämähtänyt tuon siivouspäivän suhteen - en millään voi jättää sitä hoitamatta, kun olen päättänyt tehdä sen... huono ja hyvä :) ja kiitos, siitä hetkestä saa nauttia.. vain hetken ;)
jonna; se on kyllä homaa joka ei todellakaan tekemällä lopu :)