5/26/2010

kolme leidiä ja helsingin kadut

lauantaina

* tapasimme junassa, minä ja kaksi ihanaa ystävääni - lähdimme viettämään yllätyksellistä päivää toisen ystäväni synttäreiden kunniaksi.
* junasta hyppäsimme ratikkaan, väärään sellaiseen - mutta ei haitannut, ratikassa meillä oli tunnin verran aikaa ihastella helsingin katuja, ihania vanhoja taloja..
* hyppäsimme oikealla pysäkillä ratikasta, mutta lähdimme kävelemään väärään suuntaan - sekään ei haitannut, pieni kävelylenkki pitkän istumisen jälkeen teki terää!
* tässä vaiheessa maha oli jo niin kipeä nauramisesta ja ilon kyyneleitä oli pyyhitty moneen kertaan! hulvatonta!
* MokoMarketin aamupala ei pettänyt tälläkään kertaan! nautinnollista! juhlakalu tykkäsi paikasta ja herkuista. minäkin tykkään mokosta ihan valtavasti; ihanan rento paikka ja masun ähkyksi täyttävä aamiainen..
* Mokosta suuntasimme kaapelitehtaalle kävellen, ihan vain pienien mutkien kautta.. no, tämä kiertely ja kaartelu osoittautui päivämme vahvaksi teemaksi, joten miten sitä tässäkään kohtaa muuttamaan! kikatellen vain eteenpäin!
* Kaapelilla kävimme katsomassa kaksi näyttelyä; Susanna Majuri: Vedentutkijan tytär ja Antero Takala: Mindscapes 1960–2010. Susanna Majuri tuli myös pitämään satutuntia aikuisille - sitä jäimme hetkeksi kuuntelemaan. mielenkiintoisia kuvia, ajatuksia heräsi ja heräilee pikku hiljaa lisää. juhlakalu tykkäsi kovin!
* ilosen päivän päätti stockalta ostettujen salaattien nauttiminen kauppatorin kupeessa!

.. ja se päivä oli iloinen.. todellakin! vieläkin hymyilyttää..
tästä riittää voimaa ja iloa pitkäksi aikaa! kiitos rakkaat R ja E <3









5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta! Mun täytyis varmaan kans joku kerta yrittää tuonne Mokomarketin aamiaiselle. Mutta kun se on niin kaukana täältä Espoon laitamilta... =)

sade kirjoitti...

Kuulostaa tosi ihanalta päivältä. voimaa antavat tuollaiset päivät. Nauru ja yhdessä olo. huoleton mieli. <3

Mimura kirjoitti...

Löysinpä ihanan blogin täältä!

Anonyymi kirjoitti...

<3 Edelleen naurattaa kaikki kommellukset, vain näille kolmelle mustikkasoturille voi sattua sellaisia! :D Uusia reissuja odotellessa, seuraava jo ensi viikolla! :) Oot Ihana ja Rakas! XoXo <3 -R-

Mirka kirjoitti...

nonna; suosittelen Mokoa pidemmänkin matkan päästä! ihana!

sade; sitä se oli! me pystytään harvoin olemaan nauramatta.. :)

mimura; kiva kun kävit ja olet tervetullut toistekin :D

R; <3
E:n kommelluksia ateenasta saadaan myös kuulla ens viikolla, niitä taatusti riittää ;D