3/20/2010

kevätpäiväntasaus

tänään olen

* vienyt lapset hetkeksi anopille ja suunnannut pikaisesti kevätkylvöostoksille. nyt on multaa johon upottaa kädet ja monta pussillista jos jonkinlaisia siemeniä. myös ihastuttava puinen yrttilaatikko lähti kaupasta matkaan.
* päässyt anopilla valmiiseen pöytään syömään kanankoipia ja riisiä. anoppi antoi myös lisää särkylääkettä. edellisen lääkkeen teho alkoi hiipua kesken kylvöostosten..
* kävin lasten kanssa pikaisesti ostamassa välineet virvonvarvonvitsojen tekemiseen. kovaa vauhtia senkin päivä lähestyy. ostimme myös iloisenkirjavia munia kotia koristamaan.
* ostanut ruokakaupasta ruokien lisäksi ihanat kynsiviilat perhosin. nämä ehkä innostavat pitämään huolta kynsistä. ovat sen näin kevään kynnyksellä ansainneet. uutta toivekoti&puutarha -lehteä on inspiroivaa selailla vaikka kynsilakan kuivuessa. kansi oli jo kerrassaan houkutteleva. makeita munia lähti myös mukaan. "koristeeksi" kulhoiohin. kauankohan niissä koristavat?
* laittanut narsisseja ulos ja sisälle. piristavät vaikka eivät ole vielä kukassa.
* järjestellyt olkkaria. vähän vain huonekaluja paikasta toiseen. viherkasvit kannettiin yläkerrasta alas. näyttää taas kivemmalta. huomenna tilaan olkkariin kesämatot. toivottavasti saan haluamani vielä.

ulkona päivä oli harmaa. samoin vaatteeni tänään.
neidin neuletakki sai monen monta riviä lisää. huomenna ilman särkylääkettä? olisikohan tämä tauti taltutettu? toivottavasti.

tällainen kevätpäiväntasauspäivä täällä. entä siellä?








4 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Ihania jaa värikkäitä pääsiäis hommia.
Minäkin tilasin maton... ettei olilisi yllättäen samasta paikasta... =D

sanna kirjoitti...

Kauniita munia! MIstä noin kauniita löytyy? Ihnan blogi sinulla.

Mirka kirjoitti...

tirpana; kiitos! ja varmasti onnistutaan tässäkin samistelemaan ;)

sanna; kiitos sinulle! ihan tiimarista on nuo kaikki munat :)

_hoya_ kirjoitti...

Onpa sulla kivoja ja tunnelmallisia kuvia täällä!