8/15/2009

pe-la

eilen illalla peittelin lapset sänkyihin. valmistauduin. kävin kurkkaamassa molempien ovella. nukkuivat. suukotin miehen ja nappasin neuletakin matkaan. ilta tuntui viileältä. autossa soi Irina Björklund. niin kaunista. vihdoin pääsisin livenä kuuntelemaan.
nautittiin teet ystävän luona ja lähdettiin kohti juhlaviikkoja.
Irina oli saanut monta muutakin kuulijaa ja keikan tunnelma oli tiivis ja hikinen. saha soi niin kauniisti ja Irina näytti kauniilta ja lauloi niin kauniisti. haluan ehdottomasti toistekin. yöllä kotiin ajellessani autossa soi Irina ja minä hyräilin mukana.



aamulla vein lapset mummin hoiviin ja lähdin tapaamaan ihanaisia naisia. neulepuikot kolisivat ja juttua riitti, langoista synnytykseen. kahvi maistui niin hyvälle ja sen seurana tonnikalaruisvoikkari. oli ihanaisen mukava tavata.



käsveskan autotallikirppiksellä pyörähdettiin lasten kanssa vielä iltapäivällä. mukaan tarttui kasa erisävyistä vihreää lankaa ja toiveissa saada nuo osaksi ensimmäistä pinwheeliäni.. vanha naulakko oli laitettu etukäteen mulle jemmaan ja se oli juuri niin ihana kun aavistelin. paikkansa se löytänee makuuhuoneestamme toimittamassa yöpöydän virkaa. kukallinen pirteä kangas ja ihana pussukka lähtivat myös uuteen kotiin. lapset löysivät omat aarteensa.



tämä kulunut vuorokausi on ollut mukavan rentouttavan ihanan leppoisan nautinnollinen.

4 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Kuulostaapa ja näyttääkin vallan mainiolta...jotain tuollaista itsekin tarvitsisin...
Ihana jäi väliin -ei kyennyt.

Sanna kirjoitti...

Kiitos vierailusta ja kommentista :)
Irina Björklundia on moni kehunut, itse en ole kuullun missään, mutta houkuttaa etsiytyä kuuntelemaan. Ihania löytöjä olette tehneet. Vihreä lanka houkuttaa minua aina :)
Ja kiva kun olet tavannut käsityön ystäviä. Se on aina mukavaa. Aurinkoista loppukesää vai alku syksykö se jo on....
Sanna

käsveska kirjoitti...

Kiitos käynnistä, myös ihanille mukuloillesi! Ihanaa kun kävitte! Joko areena on koeajettu? Toivottavasti siitä on paljon iloa! Neiti oli kyllä sangen reipas ja tuttavallinen, ihanaa kun sain rapsutella.. =) Todella suloisia ipanoita. Jos pinwheelin kanssa tulee probleemia, soita mulle, neuvon sitten puhelimessa.. Voimia koulunaloituserosta selviämiseen ja aurinkoisia päiviä! Halit!

Mirka kirjoitti...

aurinko ja kuu; tuommoinen piristää kummasti ja taas jaksaa painaa arjen pyörteissä... :) voimia sinulle!
sanna; kiitos kommentista! aurinkoista alku syksyä sinullekin!
käsveska; kiitos itsellesi :) tarjoan sulle joskus kahvit kera paketillisen dominoja! ;) areena on koeajettu moneen kertaan isin ja naapurinpojan kanssa :D paljon iloa on totisesti!! pikkuneiti on tuollainen, rapsuteltava :) ja kiitos, voimia tarvitaan... haleja!