5/24/2009

tänään

aurinko tillotti heräävän silmiin aamutuimaan. piknik kori pakattiin ja mukaan varattiin herkkuja ja hedelmiä. kamera oli varattu valmiiksi. hyvissä ajoin ennen puolta päivää lähdettiin.

helsingissäkin paistoi aurinko. ihmisiä oli maailma kylässä -festareilla tungokseen asti. iloisia ja värikkäitä ihmisiä. lapsilla oli kivaa; pääsivät tekemään omat pinssit, piirtämään lapsen oikeuksista ja kurkistamaan kirjastoautoon. minä nautin ihmisvilinästä ja kurkin ihaniin kojuihin. yhdestä lähti mukaan ihastuttava pikku pussukka.






vilinästä suunnattiin hieman rauhallisempiin maisemiin. seurasaareen on aina ihana mennä. nautin vanhan ajan tunnelmasta. merestä. maisemista. eväskorin herkut maistuivat kaikille. aurinko helli. vesi oli vähän vielä viileää.















5 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

niin on mukavia tuollaiset päivät...retket ovat kesän merkki ja teillä tuntui olevan mukava sellainen.Mekin meinattiin -siis sinne maailma kylässä...mutta pupu meni pöksyyn.Teki mieli vaan olla.

Jonna kirjoitti...

Ei törmätty, vaikka samaan aikaan mekin siellä pyörittiin. Oli kyllä kiva tapahtuma. Kannatti käydä.

Tirpana kirjoitti...

No olipas mukavan kuuloinen päivä. Kaikki muut on tehny kaikke kivaa. Mä oon vaan kököttäny muutolaatikoiden keskellä. Epistä. IHANA pussukka!

Sandra kirjoitti...

Ihanat sivut sinulla! Vasta löysin tänne ja näyttää ja kuulostaa niin mukavalta! Ihana "hihatin" sinulla kuvissa päällä. Onko sinulla olemassa ohjetta siihen vaiko omasta päästä tehty? ja mitäköhän lankaa?
t: nimimerkki; ei mitenkään utelias, mutta haluaa kanssa tollasen hihattimen. =)

Mirka kirjoitti...

aurinko ja kuu; juu retket on kesän merkki ja me nautitaan niistä :) maailma kylässä - eka kerta ja haluan toistekin!

kanerva; yritin kyllä katsella sillä silmällä ;)

tirpana; sulla oli hyvä syy ja nyt oot selvinny siitä kunnialla! :) ens vuonna sitten festareille!

sandra; kiitos, mukava kun löysit tiesi. tule toistekin :D hihatin on omasta päästä, kokeilemalla - mä en osaa lukee ohjeita ;) lankaa en harmikseni nyt muista..