4/25/2009

lämpenevää ilmassa

meiän perheen miesväki lähti aamulla riisipuuron voimalla painikisoihin. me jäätiin pikku neidin kanssa kaksin viettämään lauantaita. aamu alkoi viltin, lehden ja kahvin kera terassilla. siinä oli hyvä olla ja katsella neidin puuhia. allergialääkkeiden aiheuttama väsy painoi ja aamu alkoi todella hitaasti nitkutellen. muutama kuppi kahvetta ja lämmittävä aurinko auttoivat kummasti.

aamupäivä ja osa iltapäivääkin meni siinä terassilla risuhommissa. hattuja väänsin. emma salokoski ja maria lund laulelivat. aurinko lämmitti ihanasti. tarkeni. ihan kuumakin tuli. auringon lämpö tuntui niin hyvältä.




illalla mentiin lasten kanssa mummin tykö kahvittelemaan. takapihalla kukkivat kevään ensimmäiset. siellä oli myös ravintola. tilata sai tarjoilijalta ja kokki laittoi tarjottimelle ruoan lisäksi kukkakimpun. sekä keitto että kokki kävivät kuumana. tarjoilija uhkasi kokkia lähdöllä, kun sillä lailla karjui. päivän touhut väsyttivät jo kovasti pikkuväkeä. äänijänteitä ja tärykalvoja koeteltiin. minua ja mummia nauratti. minä nautin taustahälystä huolimatta kahvista ja kaikille maistui kevään ensimmäiset ulkotötteröt.







ilta-aurinko oli kaunis. grillattiin auringon laskiessa. päivä oli niin mukava.

2 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Ihania ovat hetket yhden lapsen kanssa...huomaa aina uusia hienoja piirteitä...
Hienot on risuhatut ja ihanaa on nähdä aitoja kuvia elämästä lasten kanssa...

Mirka kirjoitti...

aurinko ja kuu; ..ja kuinka lapset nauttivat noista kahdenkeskisistä hetkistä <3