4/18/2009

eräs päivä helsingin keväässä

aurinko paistoi kirkkaana ja tuuli ujelsi luihin ja ytimiin. päivän toinen kuppi kahvia lauantaiaamun ruuhkajunassa matkalla helsinkiin. treffit tirpanan kanssa aseman pääovilla.

matkattiin espan kahvilaan. ihana paikka. kuin ulkomailla olisi ollut. päivän kolmas kahvi maistui hyvälle ja lämmitti ihanasti hyisen tuulen jäädyttämää kroppaa. ja jättisuuri pulla laitettiin puoliksi. sekin oli niin hyvää ja tuoretta.







matkalla määränpäähämme nauroimme, kun tuuli riepotti hameidemme helmoja. puskien eteenpäin tuulta uhmaten saavuimme espan kupeeseen taitoshopiin unelmien taitopäiville. villakettu oli siellä esittelemässä uutta, niin herkullisen ihanaa, kirjaansa. ahmin kirjan kauniita kuvia ja ideoita. enkä malta odottaa, että postiluukkuuni kolahtaa tuo kirja. siinä riittää ihasteltavaa kesää odotellessa ja kesäisinä päivinä auringossa löhöillessä. ah. unelmien kesäkoti.





aika hujahti siinä mukavassa seurassa neuloessa ja kirjontaoppeja saadessa. herkuteltiin pienillä unelmilla ja kerättiin ideoita shopinkin puolella.



ihanien lahjapussukoiden kanssa lähdimme muutaman tunnin kuluttua kotimatkalle. iloisina ja päät täynnä ideoita. matkalla pyörähdettiin eräässä kaupassa ja koruja lähti matkaan.. junamatkalla kaivettiin laukuista puikot ja kirjontaneulat.



mukava päivä hymyilytti vielä illallakin. kiitos :)

1 kommentti:

Tirpana kirjoitti...

Oli kyllä mukavaa! Kiitos iloisesta seurasta.