1/06/2009

tapahtunut

on nyt tässä vuoden alussa jo kovin paljon asioita

* ollaan juhlittu yhdet synttärit ja suunniteltu mun lähestyviä.. huih! :)



*olen käynyt töissä kahtena aamuna pyörähtämässä. kevyt ja rauhallinen lasku loman jälkeen. muutama tunti. kahvit ja kotiin lomalaisten luo.
* villasukkaharjoittelu on kovassa käynnissä. anopin tykönä istuinkin yhden illan saamassa lähiopetusta ja hieno sukka melkein tulikin, mutta liian iso, miehellekin. meni takaisin kerälle ja uutta kehiin! ei lannistumista. harjoitusta vaan.



* mulle tuli uusi lookki kera uusien pokien ja kikkuroiden, hiukan totuttelua, mutta eiköhän näillä mennä jonkun aikaa. vaihtelu virkistää :)



* varattiin miehen kanssa tukholman risteily. tämän kuun lopussa kutsuu ruottinmaa! ihanaa. kahdestaan. saa rauhassa syödä, nauttia, olla. katsella, kierrellä ja ihastella vanhaa kaupunkia. oih. odotan kovasti!
*mies osti uuden kameran, en ole tehnyt tuttavuutta, vielä. oma on niin helppo. rakas. laukussa pyörivä. kolhuja saanut.



*kodissamme on pyörähdellyt keijukainen. välillä iloinen ja välillä surullinen. välillä iso ja välillä niin pieni. eskarilainen on tehnyt isojen poikien juttuja. tuntuu niin isolta vaikka onkin niin pieni. se pitäisi muistaa. yhdessä katsottiin telkasta dokkari "iso poika". oli hyvä. eskarilaisenkin mielestä :) pienet odottavat jo päiväkotiin pääsyä. kavereita. uudet lelut odottavat rappusten luona huomista.

tämä perhe palaa arkeen. hyvillä mielin.

4 kommenttia:

käsveska kirjoitti...

Hienot pokat ja tukka. Näyttävät oikein hyviltä molemmat ja kantaja kans. Ja että oikein sukkaa tekemässä! Hyvä tsemppi, se on vaan kimppuun kuin sika limppuun. Kiitos kannustuksesta ja voimalähetyksistä! Toivottavasti nähdään lauantaina. Ota sukka mukaan! Hali

Jonna kirjoitti...

Kikkaratukka on hieno, mua ärsyttää, kun oma on ihan piikkisuora. Ei taivu minnekään. Ellei taivuta.

Kyllä se sukanteko siitä lähtee! Mä en valitettavasti pääse lauantaina ihanoimaan, kun olen omalla lomalla Kuopiossa. Mut helmikuussa sit taas uudella innolla.

Mirka kirjoitti...

käsveska; kiitos! lauantaina nähdään! ja otan sukkatekeleen mukaan, vaikkakin se on ihan alkutekijöissään, kun en ole ehtinyt neulomaan.. olen ollut taas saippuoiden kimpussa :)

kanerva: kiitos! ja harmi kun ei nähdä lauantaina :( nauti omasta lomasta :D

_hoya_ kirjoitti...

Kiharat on hauskat!