11/16/2008

touhua ja tohinaa, joulun tunnelmaa...

viikonloppu on mennyt näpräillessä. mikäs sen mukavampaa :) tunnelma on ollut hyvin jo jouluinen. kymmenet kynttilät ovat palaneet miltei aamusta iltaa - hämärää kun ulkonakin on ollut.

eilen sain virkattua kasan lasinalusia osaksi vanhempieni joululahjaa. tänään olen vääntänyt taas rautalangasta. nyt kukkaa rosee laitteella ja roikkuvaa sydäntä. velmassa viime viikolla aloittamani lompsapussi odottaa vielä ompelua.. niitäkin tekisi mieli tehdä kasoittain, kasoittain.. aaaah.
itselle on puikoilla tulossa se hartialämmitinpötkö, myös piiittkääät hihat himottais, ja ne palmikot ja ehkä villasukat.. pikkuneidin hartiapötkästä on vielä hiukan tekemättä.. pitäisi nyt pysytellä hetki vaan noissa joululahja- ja muissa "vielähiukansalaista"-jutuissa, mutta kun ei pysty vastustamaan uusia ideoita ja aloituksia... :)

vanhaa villapaitaanikin olen tuunaillut. leikkasin hihat, kauluriosan ja helman irti. oli siinä eskarilaisella ihmettelemistä, kun äitin vaatteet on ihan palasina.. ovat vissiin tottuneet äiteen touhuihin ja väläyksiin, kun ei kummemmin reagoinut :)

juu ja saksista tuli mieleen. on joku muukin saksinut, taas. pikkuneiti tuli naapurista hiustupsua köyhempänä.. en voinut muuta kun nauraa. naapurinisäntä oli kyllä hiukan nolona ja selitteli että oli toviksi tullut lastenhuoneessa hiljaista ja hän siinä vaan ruokaa oli tehnyt.. nou hätä. eihän noille voi muuta kun nauraa :) yritin kyllä selittää neidille, että jos joskus haluaa pitempiä hiuksia niin saksia ei tuollalailla kannattaisi. ensi kertaa odotellen... :)









eilen illalla sain ystäväni kylään. iltatee nautittiin kynttilöiden keskellä elämästä höpisten. oli mukavaa.

ja vielä yksi mukava juttu tähän viikonloppuun; mies osti liput James Bluntin keikalle areenaan ystävänpäivänä. hih. ootan niin! <3

Ei kommentteja: