11/07/2008

kaamosvaloja - ei jouluvaloja :)

nyt oli pakko laittaa valoa ympärille. on ulkona aamuisin ja iltaisin niin kovin pimiää. vaikka ei sillä, musta on ihanaa kun on pimiää - saa juuri laittaa kynttilöitä tuvan täyteen ja terassin myös :) mutta nyt piti saada laittaa jo vähän kirkkaita "jouluvaloja" myös.. selitys miehelle; nämä eivät ole jouluvaloja vaan kaamosvaloja ;) ei oo kaamosta enää, ei - totesi mies.. meillä siis mitä ilmeisin aletaan soljua kohti joulua... ihanaa! mulla soikin tänään koko päivän päässä "valkea joulu"..

Velmassakin oli keskiviikkona hiukan jo joulun tuntua ilmassa. katseltiin valmiita töitämme juoden lämmintä mehua ja rouskutellen pipareita. tilasimme myös kasoittain palasaippuoita pieniä joululahjoja varten...

näitä olen ahkeroinut ja näperrellyt lähipäivät:




tuo kasa kaikenlaisia rintakoruja, avaimenperiä, mukin alustoja, magneetteja on ehkä päätymässä johonkin mistä ehkä kuulette lisää myöhemmin ja tuon laukun viimeistelin keskiviikkona Velmassa.. kassi on huovutettu, pitsi vanhasta verhosta nunotettu valmiiseen huopapohjaan ja kukat jämäpaloja hartialämmittimestä, neulahuovutettu kiinni. saa nähdä menenkö kaupungille tuon laukun kanssa, mutta ainakin pikkuneiti varasi sen jo huoneeseensa koristeeksi :)

kovasti olisi päässä ideoita uusista neulomuksista; heidi velmasta näytti tekemäänsä ihastuttavaa laukkua ja pipoa, johon oli virkattu söpöt kukat. ne oli tehty Jussi langasta, johon haluaisin myös tutustua.
messuilta ostamastani ihanasta Elfin Colorista syntyy ehkä säärystimet tai kämmennikkään tai hartialämmitin... pikkuneidille on tulossa kauluri/hartialämmitin ja itselleni aluillaan myös..
on niin monta rautaa ja moneen suuntaan tulessa ettei tahdo valmiiksi saakka kutakin aina ehtiä saamaan ;) kaulaliinaakin olen välissä neulonut, mutta kun pituus ei vaan tunnu koskaan riittävän, apua! lankakasojen alta löytyi myös hitusen vajaa kämmennikäs (vaimikäsenyton?!? - kertooko joku oikea nimen? samoin sille hartialämmittimelle - kieppi? keeppi?) ja se pitäisi ehtiä viimeistelemään joku hetki - siihen kun ei menisi kun se hetki :)
joulujutut - omatekoset koristeet, pikku lahjat - pyörii jo mielessä kovin.

käääk, pää räjähtää ja ideaopus täyttyy. mutta stressin puolelle ei mennä, eihän?

nyt nautin täällä kaamoslampuistani ja lääkitsen hiukan pipiä kurkkuani kupposella kuumaa kahvetta. iltavuoroon on meno, lapset vielä tuhisee huoneissaan. onneksi on perjantai, koti on siisti..

ja illalla tiedossa neulomista!

mukavaa perjantaita kaikille. halit.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm...mullekin eilen kommentoitiin, että ootko sä taas kuunnellut joululauluja...minkäs sille voi mieli niin kovin halajaa? Juu, kaamosvalot on loistava keksintö. Menisköhän kaamostähti vielä läpi? ;) -P-