8/02/2008

viikonlopun viettoa

viikon viimeisen arkiaamun aamukahviseurana uusin virkkauskirjani. ihania ohjeita. kunhan syksyinen kukkahuivini on valmis.. iltapäivällä ukkosta ilmassa. kotimme takana oleva kallio räsähti niin, että minulta pääsi kirkaisu.. hui. jännää, mutta niin pelottavaa.




viikonloppu alkoi varsin mukavasti. myöhäinen iltakahvi hyvän ystävän luona. automatkalla nautin yksinäisyydestä; tyhjä tie, auringonlasku, musiikki soi ja mä lauloin. kovaa. pienet ilot. niistäkin on ihana osata nauttia.
kahvi oli tosi hyvää ja seura mukavaa. pari tuntia vierähti siivillä. kotona kaikki jo nukkuivat.




tänään aamupäivällä bussimatkalle lasten kanssa kohti kaupunkia. taas ollaan koko viikonloppu pelileskiä. huoh. käytiin syömässä ja tehtiin muutamat ostokset. broileri bruchetta vuohenjuustolla maistui minulle. lapsille pizzat. sitten käveltiin mummon luokse päiväkähville. kyläluutia jälleen.





löysin itselleni kivan pellavahuivin, Tuulen Viemää -kevyen lukupaketin ja valoa pimeneviin syysiltoihin. tykkään. Tuulen Viemää on tulossa elokuvanakin postitse. siitä viime kerrasta onkin jo aikaa. silloin joskus VHS aikaan... odotan kovasti. myös sinkkuelämää-elokuva luvataan kolauttaa postilaatikkoon heti, kun ilmestyy. sitäkin odotan.

1 kommentti:

käsveska kirjoitti...

Kiitos kun kävit! Mä olen ollut hiljainen bloggaaja, enkä ole jättänyt kummastikaan jälkiä itsestäni muiden sivuille. Ja nyt kun jätin: sinäkin löysit perille asti! Tui hirmu hyvä mieli. Sun lapset on hirmu suloisia, Ella meni ihan puihin kun mä yhtäkkiä tiesinkin hänen nimensä.. nauratti. Ja sittenpä hän olikin jo rapsuttamassa lelukoiran tassulla kättäni! Suloista. Ihanan näköinen blogi sulla.. laitan listalleni heti!