4/12/2008

Aurinkoista lauantaipäivää :D

ellan kanssa kotiuduttiin juuri; lähdettiin aamulla puoli 11 bussilla sonja-mummolle kyläilemään. pojat lähti jo vaille 9 ajelemaan karkkilaan painikisoihin. juuri soittivat; kivasti oli mennyt vaikka leevi oli joutunutkin 24.5 kiloisten sarjaan.. raukka oli ollut muita päätä lyhyempi. kaikkensa oli urheasti tehnyt ja nyt hyvillä mielin köröttelevät kotio päin :)

ella pakkasi aamulla pienen vaaleanpunaisen matkalaukkunsa kaikella tarpeellisella hömpällä ja niin isona tyttönä taapersi kanssani pysäkille :) sonjalla kahviteltiin ja maikku mummi ja taisto ukkikin tulivat sinne. sovittiin mummin kanssa, että tulevat ellaa hoitamaan torstaina, kun mulla on töissä työilta ja leevi tulee myöhemmin sinne isin kanssa iltamuskariin - toivottavasti mäkin pääsen kurkkaa pojan soittoa jossakin välissä. mummi lupasi myös viedä lapset perjantaina uimaan, kun mä lähden työkaveini valmistujaiskekkereihin kellokosken mielisairaalan ;) rantasaunalle. isukki ei varmaan halua lähteä anopin kanssa polskimaan, joten täytyy vielä kysästä josko kepa menis lasten ja maikku mummin kanssa :)

mä pirautin sonjalta henkalle ja maukalle; eilen tuli uusi pieni kuvasto ja siellä oli ihana tunikamekko, ruskea tietty, muutamat kivat tuubitopit, ruskeana ja mustana ja alessa vielä pitkä valkoinen toppi, ne tulee mulle sit toukokuussa :)
sonjalta käveltiin maikun ja taiston kanssa keskustaan. ella käveli tosi hienosti, reipas oli. etsittiin lapsille kellukkeita, mutta tältä reissulta niitä ei löydetty, jatketaan etsimistä ensi viikolla. prismasta hain vähän ruokatavaroita ja sitten me jatkettiin ellan kanssa matkaa asemalle pysäkille. nyt tyttö leikkii kertun kanssa huoneessaan ja hyvin leikit sujuu! mä teen ruokaa ja odottelen poikia kotiin.

oltiin eilen taas uimassa koko sakki ja tosi kivaa oli :) leevi tykkää sukeltelusta tosi paljon ja etsii innokkaana avaimia pohjasta :) ella hiffasi tosi hienosti kellukkeiden kanssa polskimisen ja vaikka pystyssä polskikin niin itse pääsi eteenpäin, wau! tyttöön ei saanut koskea ollenkaan kun se polski eteenpäin :) vesipeto.

torstaina oltiin vikassa tehokiinteytyksessä hannan kanssa. oli taas sairaan rankkaa! veti vissii tarkoituksella oikein extra kovan treenin vikalla kerralla :D sanoi kyllä että ei ole opiston porukkaa kieltänyt tulemasta naisvoikkareiden kanssa jatkamaan tehokiinteytystä, vaikka opiston kerrat loppuivatkin... joten taidamme mennä sinne sekaan jatkossakin torstaisin ;) on niin ihanan rankkaa :)
keskiviikkona jumppasin kotona taas telkkajumppia tunnin; kehon muokkausta ja kiinteytystä :) tänään olis taas jumpan vuoro! ja ehkä crossingin... :)

palailen taas. keväistä päivää!

Ei kommentteja: