3/29/2008

terkkuja taas pitkästä aikaa :)

lomaviikko alkaa loppumaan, en ole ehtinyt kirjoittelemaan kuulumisia, kun ollaa niin kovasti puuhattu kaikenlaista :)

iisalmen reissu meni tosi mukavasti! ja jo nyt on ikävä takaisin!! :) onneksi 3 kk:n päästä palataan sinne taas :D sununtai oltiin siis annukan porukoilla ja illaksi mentiin liljan ja helgen luokse iltakahveille. mummu oli hiukan huonossa kunnossa ja mä puuhastelin keittiössä. illalla taas polskuteltiin kylpylässä. sovittiin että yritetään kotona päästä aina perjantaisin uimahalliin, lapset kun tykkäät niin hurjasti pulikoinnista :)
maanantaina lähdettiin aamusta liljan luokse, helge lähti veljensä hautajaisiin yhdessä mun appiukkoni ja hänen veljensä kanssa. lapset viihtyivät ulkona isossa lumikasassa peuhaten pitkän tovin. puuhasteltiin liljan kanssa keittiössä ja laitettiin pikku purtavaa. oli mukavaa. vasta illalla viiden hujakoilla lähdettiin takaisin kylpylälle. lilja antoi meille rahaa ja sanoi, että menkää illalla syömään :) mentiin sitten kylpylällä pizzalle ja hyvin maustui leevin tropicana :) syönnin jälkeen mentiin taas altaille tunniksi. kyllä sitten uni maistui..
maanantaina pakattiin aamulla tavarat ja lähdettiin taas liljan ja helgen luokse. kahviteltiin ja jutskattiin siinä puolille päivin, napsittiin valokuvia :) sitten olikin aika lähteä kotiin päin.. olo oli haikea, kaikilla.. täytyy saada äkkiä kuvia teetettyä ja lähetettyä iisalmeen. lapset piirtelivät kovasti piirustuksia ja teippailivat niitä mummun ja ukin keittiön seinille. lilja sanoi, että nyt tuntuu, että lapset ovat aina siellä :) lilja tykkäsi kovasti tuomastamme pentikin lastukranssista, kiva :)
kotona oltiin puoli seiskan aikaan illalla. vauhdilla laitoin kamat kaappeihin ja pesukoneen pyörimään. sitten siistin kodin pääsiäiskoristeista.. janne pyöritteli päätään mun vauhdille ja touhuille ;)

nyt ollaan sitten lomailtu täällä kotosalla. ollaan käyty sonja mummon ja kepa mummin luona kyläilemässä, keskiviikkona lapset pääsivät hiihtämään ja hienosti meni! henkan ja maukan yli seitsemän kilon paketti tuli yksi päivä ja tovihan siinä meni lasten ihania vaatteita nimikoiden :D tuli siellä mullekin yksi paita ja tunika tulee sit seuraavassa satsissa :)

keskiviikkoiltana mä olin ninalla iltakahveilla, oli taas varsin mukavaa :) kuten aina! aloitin päivällä neulomaan itselleni pyöröpuikoilla pitkää tunikaa, johon tulee sitten olkaimet ja isot napit.. ihanaa hommaa! nina kanssa sitä vähän pulailtiin, että saatiin homma käyntiin, nyt kun sitä alkaa väsää niin ei malta lopettaa :D tänään piti ostaa kaupasta iso kori jo noille langoille, niitä alkaa kerääntymään jo kasoittain ;)

torstai päivällä mulla oli käynti siellä naistenklinikalla sitä puhjennutta kystaa näyttämässä, sillä saralla kaikki kunnossa :D onneksi pääsen vielä sitä letkua nielemään, jotta jos sais selkoa siihen mahakipuun, mistä se sitten johtui.. tai sitten se kystan puhkeaminen oli syypää, tiedä sitä.. no sittenhän selvii :)
illalla mentiin taas tehokiinteytymään ja rääkkiähän se oli :D ihanaa kun nuo kelit ja tiet kuivuu niin pääsee sauvomaan taas :) odotan innolla!

perjantai aamuna olin vanhalla työkaverillani, nina hänkin, aamubrunssilla ja oli tosi mukavaa!! siinä on myös sellainen ystävä, jonka luokse on ihana mennä ja jutustelu on mukavaa, mielenkiinnon kohteet osuu yksiin ja voi olla oma itsensä :) sain jopa kutsun tähtivieraaksi kesän festivaaleille ;) odotan innolla ;)

tänään käytiin aamusta kaupungilla; ostettiin lapsille rillikaupasta aurinkolasit :) nyt voi kesä tulla!! kävin myös ostamassa tiimarista rintakorulukkoja ja avainperälenksuja; aloitin eilen illalla väsäämään huovutettuja rintakorusydämiä :) myös sitä mun huovutuskurssilla aloittamaani laukkua jatkoin koristeluilla eilen. viikon päästä on taas huovutuskurssi, ihanaa! :D
päivällä tein kevätkylvöjä ja oli niin mahtavaa saada työntää kädet multaan, ulkona paistoi aurinko lämpimästi ja olo oli keväinen :D nyt on kaikki mansikat, köynnöskukat, yrtit, samettikukat ja paprikat kylvetty pieniin kasvihuoneisiin, peukut pystyyn ;)
iltapäiväälä oltiin lasten ja kepa mummin kanssa satu sopasen konsertissa keuda-talolla. lapset tykkäsivät kovasti, ella tanssi ja lauloi mukana! :) ostettiin konsertin jälkeen levy ja satu jakoi nimmareita, leevi ja ellakin menivät jonoon. ella oli aivan innoissaan ja silitteli sadun poskea heidän jutellessaan ;) tyttö oli aivan myyty kun sai nimmarin sekä tarraan että käteen :D kotona tyttö illalla itkeskeli ja sanoi että on satua ikävä :) voi toista, pikku fania :)

nyt mulla on siivoukset kesken, lapset on kuuntelemassa iltasatua, pekka töpöhäntää ja janne on harkoissa.. sain imuroitua juuri koko kämpän ja vielä olis pölyjen pyyhintää, lattioiden moppausta, vessat... kello tikittää jo puolta ysiä, joten täytyy pistää hösseliksi.. ehtis vielä neulomaankin ;)

moikka ja halit.

p.s laitan pian taas uusia kuvia ;)

Ei kommentteja: