3/16/2008

sunnuntai-illan turinoita; viikko on taas vierähtänyt

kevään tulo heitti taas hiukan takapakkia, nyt on taas valkoinen maa, ainakin hetken.. toivon kovasti, että tuleva viikko vie lumet mennessään ja tuo kevät auringon tullessaan :)

mitähän on tällä, nyt jo loppuvalla, viikolla tapahtunut.. lasten kanssa on puuhattu virvon varvon oksia taas urakalla, sormiväreillä on tehty kasa pääsiäiskortteja, leevi on kovasti lukenut kaikkea mahdollista ja ellallakin on tosi kova halu harjoitella kirjainten kirjoittamista :)

muutaman kerran olen viikon aikana rääkännyt itseäni telkan jumpilla ja kympin crossingilla, torstain tehokiinteytys jäi iltavuoron takia menemäti, ei stressiä :) kotona olen siivoillut ja laittanut hiukan pääsiäistä, käsityöjutuista olen väsännyt kaulaliinoja, rautalangat odottaa vielä pakissaan - sain työkaverilta ihanan kirjan lainaan, josta sain ihania vinkkejä ja paljon opastusta rautalangalla tekemiseen :) iisalmen reissua varten olen pakannut rautalangat ja massat mukaan :) mitä niistä syntyykään? ;) kaulaliinat otan automatkan ajanvietteeksi, jos sais ne valmiiksi siinä huristellessa..

alkuviikosta kyläilemään tuli vanha työkaverini, oli ihanaa rupatella ninan kanssa pitkästä aikaa :) suunniteltiin retkeä järvenpään Tian Verantaan joku mukava viikonlopun päivä ;)
perjantaina saatiin myös ihania vieraita, riikka ja martta-vauva kävivät kahveella :D ella sanoi haluavansa, että mun masuun tulis vauva, sitten sitä vois hän sylissä heijata ;) ihana..
lasten kanssa käytiin perjantaina vähän shoppailemassakin prismassa; lapset saivat uudet puuhakirjat ja mä löysin ihanan paidan ja kahdet huivit :D
lapsille ostettiin viikolla uudet kevät puvut; ellalle lassien ihana vaaleanpuna-ruskea haalari ja leeville reiman housut ja kids´in takki sekä uudet lenkkarit, ellalle löytyi ihanat vaaleanpunaiset lenkkarit vintiltä, kian vanhoja kaksin kappalein :)

eilinen menikin sonja-mummon synttärikemuissa lapilan kartanolla; ella nautti täysin siemauksin bändin musisoinnista; tyttöä ei meinannut saada tanssilattialta kotiin ollenkaan, tanssitti siellä kaikkia :) kävi bändiltä toivomassa fröbelin palikoita ja rumpali pahoitteli omistavansa vain rumpupalikoita :) alakerrasta juomaa hakiessaan tyttö käski bändin olla soittamati sillä välin.. oikea pikku neiti :)
leeviä mokoma tanssitouhu hiukan nolostutti, mutta rohkeni poika kuitenkin äitiä tulla hakemaan ja hienostihan se tanssi sitten sujuikin :) ihana <3

tämä päivä ollaan sitten lasten kanssa menty noitatamineissa aamu kympistä lähtien ympäri ämpäri, siellä sun täällä; kerava-tikkurila-järvenpää akselilla :) aamulla tosiaan pakattiin oksat autoon kympiltä ja kotona oltiin illalla puoli seiska illalla :) huh! muutamissa paikoissa kahviteltiinkin - siinä syy pitkään reissuun. lapset saivat sangolliset herkkuja ja leevi valitteli tuossa nukkumaan mennessään masuaan, en ihmettele :)

nyt on lapset untenmailla, mä hilaudun suihkuun ja sitten rötkähdän sohvalle katsomaan strömsötä, ihanaa! se taas tänään alkoi tauon jälkeen, kyllä on odotettu... neljä päivää olis töitä ja sitten alkais 10 päivän loma!! i-ha-naaaaaaaa! :D

moro ja hali.

Ei kommentteja: