3/02/2008

käsityömessut, kaalilaatikkoa ja puikkojen kalinaa :)

mukava päivä takana!


aamulla lähdin junalla helsinkiin. siinä asemalla täristessäni haaveilin jo kesästä ja helsinki-päivästäni :) kepan kanssa ollaan suunniteltu lasten kanssa helsinki seikkailua ja tietty koko perheen kaivaripuistopiknik tulee taas kokea! ihana kesäinen helsinki, ah!

käsityömessuilla oli taas kaikkea ihanaa ja harmittelin, kun ideakirjani oli jäänyt kotiin! rautalangasta oli tosi paljon kaikkea ihanaa tehty ja heti mun täytyy sitä myös kokeilla! pysähdyin erään kojun luokse ihastelemaan sen ihania rintakoruja ja muita töitä ja nimikin sai mut pysähtymään; tuula laukka :) kerroin, että minäkin oon laukka, hih! varmaan ollaan samaa sukua ;) (appiukon kanssa juttelin asiasta myöhemmin ja hän sanoi, että varmaan on sukua)
ihastuin siinä sitten yhteen aivan ihanaan rintakoruun ja päätin ostaa sen sonja-mummolle 70 v synttärilahjaksi, toivottavsti myös hän tykkää..! mun veli tulee siihen lahjaan myös mukaan, joten hintakaan ei sitten hirvittänyt ja kun vielä sain vähän sukunimialennustakin ;)

osuin messuilla myös yhden suosikkiblogini pitäjään ja jäin siihen kojulle juttelemaan. jutskattiin, kuinka mukava on tavata "blogituttuja" ja kuinka se on ihana kanava tutustua samanhenkisiin ihmisiin. annoin "milas" blogini osoitteen ja toivottelin tervetulleeksi vastavierailulle :) "kanervalla" oli yhteisosasto telkasta tutun anu harkin kanssa ja yhdessä naurettiin kuinka lapsetkin ottaa mallia neulonta jutuista :) kerroin kuinka leevi eilen otti kynät käteen ja neuloin meille naamiaisasuja :) ostin itselleni puiset isot puikot ja kun kerroin anulle että olen vasta siinä kaulaliinavaiheessa neulontaharrastuksessani niin hän sanoi että hyvä kun ostin isot puikot, tulee hyvä mieli kun saa nopeasti valmista ja siitä hänkin on aloittanut :) voi kun oppisi joskus sukan tai villapaidan teon.. ellalle kerroin kotona että äiti osti puikot siltä tytöltä, jonka paitoja ella aina "oikea kysymys" ohjelmaa katsellessa ihastelee ;)

lapsilla oli ollut saviolla tosi kivaa; tänään olivat olleet taas koko aamupäivän ulkona kävelyllä ja olivat myös paistaneet makkaraa takapihalla nuotiossa! ihanaa!

sonja-mummoa käytiin moikkaamassa enkä mä meinannut millään malttaa pitää rintaneulaa piilossa, mutta pakko jaksaa vielä kaksi viikkoa sitä salata :)

illalla käytiin vielä anopilla ja appiukolla, he olivat juuri viime yönä palanneet maltan reissulta. nähtiin ihania lomakuvia! anoppi auttoi mua leevin kaulaliinassa, oli vähän onkelmia ;) nyt sujuu taas ja opin päättelynkin, joka ei muistunut mieleen kun kotona sitä aikaisemmin pohdin :)

nyt on kello kymmenen ja mä sain just kaalilaatikot uuniin, huh mikä homma ja keittiö oli myös sen näköinen :) toivottavasti on taas vaivansa arvoinen herkku :P lapset simahtivat sänkyihin ysin jälkeen. päässä pyörii ihania ideoita satamiljoonaa! :) mun askartelukaappi täytyy siivota ja hankkia sinne täydennystä mm sitä rautalankaa. ja milas-blogia täytyy päivitellä uusilla kuvilla mahd pian :)

nyt tää painuu suihkuun ja iltapalalle, ei varmaan pysty rauhoittumaan ennen kun on saanut piirreltyä ideoita hiukan muistiin... :)

Ei kommentteja: