2/21/2008

sairastuvalta terveisiä, taas..

meneehän tämä nyt ihan uskomattomaksi :) naurattaa jo. ei voi muuta. maanantaina kun hain ellan hoidosta niin sanoivat sen valittaneen mahaansa pitkin päivää... kotona jäivät hetkeksi molemmat leikkimään tuohon meiän terassille naapurin kertun ja joelin kanssa, ja kivaa näytti olevan :)
lasten ohjelmia tulivat sitten katsomaan ja tyttö nuupahti tuohon sohvalle. sanoi että paleltaa ja väsyttää, ruoka ei maittanut. 37 tasan näytti kuumemittari. tyttö piristyi, kun kuuli että mummin ja ukin luokse mentäisiin käväsemään. siellä lämpöä oli 37.5.
seuraava yö meni aivan tytöllä masua valittaessa :( mä ensin ravasin viekussa ja aamuyöstä nappasin tytön ämpäreineen meiän sänkyyn. mitään ei kummastakaan päästä kuitenkaan tullut. aamupalaa tyttö halusi heti herättyään ja sehän sitten tulikin pönttöön heti paluupostina :(
mä olen sitten ollut tiistaista tähän torstaihin lasten kanssa kotona. leevi alkoi tiistai iltana puoli viiden aikaan huutamaan aivan suoraa huutoa korvaansa. menin pojan kanssa päivystykseen, kun lääkärikeskuksella ei vapaita aikoja sille illalle ollut. siellä lääkäri totesi, että tulehtunuthan se korva on. just. käytiin leevin kanssa sonja mummolla iltakahvilla, alepassa ostoksilla ja apteekin kautta mentiin kotiin.
ella oli eilen jo hyvässä kunnossa päivällä, mutta sitten illalla kylvyn aikoihin kävi rykäsemässä muutamaan kertaan hirmuiset ripulit pönttöön..
saa nähdä koska tästä sairastelusta päästään.. mulle ei onneksi ole tuota vatsatautia tullut, vaikka se jyllää niin kovin meillä töissäkin *kop, kop*

mitähän muuta tässä alkuviikolla on tapahtunut; mä olen siivoillut tässä kotosalla ollessani paljon, yllätys, yllätys :) tää ei osaa vaan olla :) on sitten taas viikonlopuksi siisti koti. viikonlopun väsymyksestä ja löhöilystä ei ole tietoakaan ja mielikin on pirteä :) varsin mukavaa!

tiistaina vedin kymmenen kilsan rääkin crossingilla ja siihen päälle telkan puolituntisen jumpan! eilen, keskiviikkona, jumppasin myös; 30 min vatsa-selkä jumpan + 30 min vatsa-reisi jumpan, ja kyllä tuntu hyvälle :D

eilen anoppi ja appiukko kävivät iltakahveilla. niillä maltan matka lähestyy, kiva, kiva! yhtään ei tekis mieli jonnekin lämpimään täältä, ei yhtään.. :) toivottavasti eivät saaneet täältä tautipesästä mitään mukaansa.. hyvät matkan toivoteltiin. lapset olivat taas askarrelleet mummulle ja ukille piirustuksia.

lasten suusta;

ella oli maanantaina käynyt hoidossa lto:nsa kanssa mukavan keskustelun;

ella; onko peppu paha sana?
lto; ei ole, ei ole paha sana.
ella; onko pippeli paha sana?
lto; ei sekään ole paha sana, se on pojilla ja ihan luonnollista, mutta ei sitäkään tarvitse huudella koko ajan.
ella; meiän isillä se on TOSI pitkä, ylettyy maahan - tai ei ihan maahan - veteen asti ainakin!!

että silleen. vähän me naurettiin, kun kuulin tuosta :D lto oli vaan miettinyt, että mirka on varmaan onnellinen :D yks työkaveri läppäsi mua olkapäähän ja totesi, että "kivat sulle"! :D

Ei kommentteja: