1/31/2008

piipahdus :)

johan se on taas torstai ilta, ai kamala millä vauhdilla tämä kevät etenee :)

tulin tässä pikaisesti kirjoittelemaan alkuviikon terkut; töissä olen siis ollut ma-ke, vähän on lapsia koko talossa ollut, niin myös meidän ryhmässä. kuumetauti on kaatanut monet sänkyyn, myös aikuisia. mä olen sitten suunnitellut ja tehnyt isovanhempien päivään kutsuja, kirjoittanut tammikuun kuulumisia vanhemmille, yms.. meillekin on nyt kotiin iskenyt tuo jylläävä tauti; leeviltä isi mittasi just melkein 39 kuumeen :( aika mälsää. toivotaan että menee pian ohi eikä muut saa sitä..
poika oli niin pettynyt, ryhmäkamu pitää leffaillan huomenna ja se jää nyt sitten leeviltä menemäti, niin kovasti kun sitä odotti :( lohdutin leeviä, että meilläkin on poppareita ja autot-elokuva, laitetaan ne huomenna illalla olkkariin ja käperrytään sohvalle katsomaan :)
lauantaina lasten piti mennä anopin luokse leipomaan pullaa, kun mulla on yksi koulutus kirjastolla ja meen sen jälkeen vähän kaupoille synttärirahojen ja pentik-lahjakortin kanssa :) mutta nyt näyttää siltä, että ella saa mennä yksin leipomaan ja tuo sitten veikalle muutamat laskiaispullat..

mä treenasin tiistaina tapani mukaan ensin crossingilla kymmenen kilsaa ja taas tuntuu hiukan helpommalta, ihanaa kun eron huomaa jo nyt :) siihen päälle vedin vielä telkan kehon kiinteytysjumpan 30 min päälle ;)
tänään oli se tehokiinteytys ja kyllä otti vetäjä taas meistä tehoja irti :D multa tippui lattialle hikipisaroita toinen toisen perään ja rillitkin kastuivat hikitipoista, yöks! seuraavalla kerralla pyyhe mukaan :)

henkan ja maukan pakettikin tuli taas ja ihania vaatteita :) yksi aivan ihku valkoinen pellavamekko, jota pidän housujen kanssa tunikana ja ne pellavahousut, joita tilasin useampaa väriä ovat aina ihania myös :) ehkä mun täytyy vielä yksi tuollainen samanlainen pellavamekko yrittää tilata, beigenäkin... tulis jo kevät ja kesä :D

tänään alkoi se kasvatuskumppanuuskoulutus ja tosi mahtavalta koulutukselta tuntuu!! tosi hyvää keskustelua syntyy koko ajan ja porukka on tosi mukavaa :D reppuun jää taatusti oivelluksia ja tietoa niin työhön kun äiti-minään ja prosessi päässä pääsee nyt vauhtiin, niin kun kouluttajat lupailivat :) huomenna seuraava päivä ja tuskin maltan odottaa, että pääsen aamulla lähtemään sinne ;) janne jää lasten kanssa kotiin, jotta mamma pääsee kouluttautumaan.

nyt on pakko mennä suihkuun ja haukkaamaan jotain pientä.. jos jotain positiivista tästä pitää keksiä, että lapset jää huomenna sairastelun takia kotiin niin se on se, että mä saan nukkua aamulla hiukan pidempään :)

Ei kommentteja: