11/06/2007

ohjelmassa maanantaina mm. yllätysjuttujen valmisteluja... ;)

aamulla kesti hiukan ennen kun sain lapset hereille. "vielä hetken äiti pötkötän, väsyttää.." leevi oli meidän sängyssä, kun oli aamulla viiden jälkeen herännyt pissihätään ja kannoin sen vessasta sit isin viekkuun kun itse nousin aamutouhuihin. siellä se tuhisi ja käänsi vaan kylkeä, kun menin herättelemään puoli kasin aikaan :) mä ehdin ennen lähtöä pyyhkiä hiukan pölyjä ja siistiä paikkoja.. töissä päivä meni vauhdilla. ella kävi halimassa ja leevi huikkasi moimoita aina kun leikkien ohi kävelin.

puoli viiden jälkeen oltiiin kotona. laitoin ruoan ja syötiin. kuuden aikaan lähdettiin ellan kanssa asioille. leevi jäi siin kanssakotiin tietsikkaa ja unoa pelaamaan. ensin käytiin vankilalla hakemassa mun neule ja katsomassa missä vaiheessa liivitekele on, keskiviikkona lupaili marja työn olevan valmis :) sieltä ajettiin muoviin ja leluun. kävin ostamssa verkkoa huovutusta varten ja pakkausmuovia, jolla saan huovutusliivin vuorattua ennen koneeseen laittoa... anni oli töissä. naurettiin, kun ella marssi heti pehmeiden puhuvien ponivauvojen luokse ihastelemaan. se on niin tykästyny niihin! täytyy lisätä pukin listaan ;) ostoksilta mentiin saviolle mun vanhempien luokse. hioin siellä isin kanssa ne kassinkahvat hiekkapaperilla ja maalasin ne sitten vaalen harmaiksi, saa nähdä millainen kassi sitten valmiina on :D

kotona jannella ja leevillä oli jännä uno peli menossa, kun sinne kaisn aikaan palattiin. leevi voitti! :) janne vei lapset suihkuun ja mä laitoin iltapalat valmiiksi. syötyään lapset pääsivät hommiin; saivat aloittaa isänpäivälahjojen tekemisen. kerron sitten sunnuntaina mitä ovat tehneet ;) innoissaan olivat molemmat ja niin hienoja juttuja tuli ;)

jumppa jäi tältä illalta. yskä vaivaa vielä ajoittain tosi kovana enkä viiti ottaa riskiä että pahenee entisestään.. lapset oli nukkumassa ysin jälkeen ja suihkussa käytyäni käperryttiin jannen kanssa sohvalle runeberginkatua katsomaan.

Ei kommentteja: