9/28/2007

varsin mukavaa kun on perjantai :D

aamulla kello pirisi viideltä, vähän väsytti :) aamutouhuihin vaan oli noustava.. siinä laittauduin ja söin rauhassa aamupalaa lehteä lukien. lapset heräilivät kuuden jälkeen ja isukkikin lähti töihin. vaille seiska startattiin lasten kanssa autolla päiväkodille :)

töissä oli leppoista, 8/12 lapsesta paikalla :) päivä meni vauhdilla. varasin itselleni kampaajankin ja sain ajan jo heti maanantaiksi, ihanaa! johan siitä viime kerrasta taitaa toista kuukautta olla ;)

lapset hain kahden jälkeen ja suoraan lähdettiin prismaan ruokaostoksille. lastasin kärryn täyteen tavaraa, kuudeksi päiväksi taisi siinä ruokaa olla ja nyt viikonloppuna aateltiin jannen kanssa tortilloja syöpötellä, joten nekin kamat piti ostaa. leevin kaverilla on lauantaina synttärit ja lahja oli myös listalla. lapsille ostin vanukkaan ja kuinkas ollakaan vaikka mä olin moneen kertaan varoittanut niin.. (ella haluaa itse huolehtia omasta purkistaan :)) .. ellalta se purkki tippui kassan jälkeen lattialle :/ levisihän se sitten siihen ja surku oli kova! yksi tuttu tuli siihen juttelemaan ja ihmetteli kun ella oli niin surkeena tippa silmässä, muakin harmitti tosissaan kun toinen oli niin onneton.. :( no siinä jutskattiin ja ella sanoi pitäneensä kyllä kunnolla kiinni ja kun mäkin sen näin ettei pelleillyt purkilla, kävin juoksujalkaa hakemassa uudet :) tyttö kiitteli ja sanoi seuraavalla kerralla pitävänsä paremmin kiinni :) kaupasta kannoin sit kolme säkkiä tavaraa autolle :)

prismasta mentiin sonjalle kahveelle. kauaa eh eihdiotty jutustelemaan, kun viiden aikaan oli lähdettävä taas jatkamaan matkaan. jotona käytiin vaan ostokset viemässä ja napattiin isi kyytiin ja lähdettiin kaupoille. ajettiin ensin ikeaan ja ostettiin sieltä alavarastoon hylly. sunnuntaina olis tarkoitus pistää varasto kuntoon ja siivota pihaa.. :) vintille käydään varmaan jossakin välissä samanlaisia hyllyjä ostamassa. ikeasta ajettiin budget sportiin ja ostettiin mulle catmandoon lenkkeilyhousut tälle syyssäälle, tosi hyvät :) jannekin osti itselleen ulkoilutakin ja huosut. sitten mentiin vielä viereiseen lelukauppaan; leevi halusi ostaa jäljelle jääneistä iisalmesta saaduilla rahoilla jotakin. löysi legojutun jota sillä ei vielä ollut ja ella bongasin itselleen pikkuruisen matkalaukun. vähän oli meillä jo väsynyttä sakkia, joten kaasuteltiin kotiin.
kauppareissun aikana vaihdettiin jannen kanssa hymyileviä katseita, kun leevi-poika luki tekstejä sieltä täältä :D sehän luki mulle ja ellalle yks ilta maisa kirjan iltasaduksi... :) kiva, kiva!

kotona vein lapset vaudilla suihkuun, laitoin huomiset lasten kamat valmiiksi ja pyykkiä pesukoneeseen. sitten vauhdilla iltapalan tekoon ja samalla laitoin mulle huomiset vaatteet ja neulahuovutuskurssin kamat kasaan. lapset söi. puoli ysin jälkeen luin niille iltasadun ja melko pian ne simahtivatkin kiltisti sänkyihinsä :) ysin jälkeen rupesin vielä tortillakanoja ja jauhelihaa käristämään ja tein salaatin valmiiksi. puoli kymppi soitin ninella ja se olikin jo matkalla meille :)

mulla oli hirvee vapina nälkä ja sulloin suuhuni kaksi banaania kunnolla edes nielemättä ja sit vauhdilla lenkkivaatteisiin. vielä nopeesti vaatteet pois koneesta ja uutta pesuun... huh, oli jo valmiiksi hiki ennen kun edes lenkkipolulle oli päästy :)

hirveellä vauhdilla mentiin tuttu lenkki ja meikä hölkkäili välillä, jaksoin kytömään sillallekin hölkötihölköti eikä kuolemakaan päällä tullut vaan tosi hyvältä tuntui :D olin tosi ryytynyt kun pääsin n 1½ tunnin lenkin jälkeen kotiin!! mutta olo oli kuitenkin tosi mahtava kun lähdettiin ja vauhti oli niin kovaa! :D äsken laitoin mulle ja jannelle ne tortillat ja maistui tosi hyvältä :P

unta ei varmaan tarvitse odottaa..

Ei kommentteja: